Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Domenii pentru site-uri de turism

Site-ul este vital pentru o agentie de turism. Acestia au acces la oferte si isi pot face o idee clara despre statiunea sau orasul in care isi doreste sa calatoreasca, dar si despre hotelul sau pensiunea in care urmeaza sa fie cazat. Un site cu aspect placut, usor de parcurs si continut cat mai detaliat, completat de poze reale si de calitate il determina pe client sa achizitioneze ofertele pe care i le pui la dispozitie.

Inainte de a accesa site-ul tau, clientul intra in contact cu numele de domeniu. Cu cat acesta este mai reprezentativ, sansele ca utilizatorii sa acceseze site-ul sunt mult mai mari. Cel mai popular domeniu pentru site-uri de turism este domeniul .travel. Acesta a fost aprobat de ICANN in ianuarie 2005, iar inregistrarea acestora a devenit posibila in 2006. Trei ani mai tarziu, in 2009 peste 200.000 de site-uri erau inregistrate sub aceasta extensie de domeniu.

In functie de pachetele specifice pe care le oferi clientilor prin intermediul site-ului de turism, poti alege domeniul care reprezinta cel mai bine aceste pachete:
- .cruises
- .holiday
- .tour
- .tours
- .voyage
- .vacations
- .tickets
- .hotel
- .ventures

Avantajele pe care ti le ofera oricare dintre aceste domenii sunt:

- credibilitate - prima impresie a potentialilor clienti se formeaza in jurul domeniului site-ului tau. Foloseste intotdeauna un nume de domeniu reprezentativ serviciilor tale si o extensie de domeniu potrivita.

- trafic targetat - site-ul tau va fi accesat doar ce persoane care sunt interesate de serviciile tale. In plus, iti pot planifica o calatorie in orice moment.

- memorabil - site-ul tau va fi mai usor de retinut, ceea ce inseamna ca atunci cand clientii interesati de o noua calatorie vor stii rapid unde gasesc toate informatiile de care au nevoie. Astfel, dintr-un simplu site de turism, afacerea ta se poate tranforma intr-un brand.

Ai nevoie de un site pentru agentia ta de turism? Dow Media, o companie de web design lansata in 2004 iti ofera servicii complete pentru realizarea unui site exact cum iti doresti. Mai multe detalii gasesti pe www.dow-media.ro

Rezerva domeniul perfect pentru site-ul tau de turism pe www.speedhost.ro 

 

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram