Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Din pasiune pentru viteză, SpeedHost îl susține pe Vlad Neaga, vicecampion european la SuperMoto

Pasiunea pentru viteză a SpeedHost s-a materializat în campionatul național de SuperMoto, unde îl susținem pe Vlad Neaga, vicecampion european la juniori în sezonul 2013. Weekend-ul trecut s-a derulat la Arad o etapă importantă din campionatul național de SuperMoto, iar noi am fost acolo pentru a-l propulsa prin încurajări frenetice pe Vlad în cursa „nebună” pentru podium.

Sâmbătă, pe o vreme aproape perfectă, care amenința din când în când că urmează să reverse torenți nemiloși peste circuitul de la Arad, s-au consumat sesiunile de antrenamente libere și calificările pentru cursa care urma să se desfășoare a doua zi, duminică, 27 aprilie 2014. În ambele zile, atât în cea de calificări, dar mai ales în ziua cursei, spectacolul vitezei a fost total. Accelerări rapide, frânări la limită, abordări îndrăznețe ale virajelor, au fost manevrele la ordinea zilei acompaniate de corul motoarelor puternice, turate la maximum, care reușea, cu ajutorul îndemânării excepționale a motocicliștilor să încânte audiența nu foarte numeroasă, dar pasionată de dezlănțuirea cailor putere.


Ziua 1, antrenamente libere și calificări – sâmbătă 26 aprilie 2014

Prima zi etapei a constat în antrenamente libere și două sesiuni de calificări, probe care nu au fost lipsite de aventură, adrenalină, momente neașteptate pentru Vlad. Cu toate aceste, viraj după viraj, accelerare după accelerare, depășire după depășire, pilotul nostru favorit, a împins la maxim limitele mecanicii pe care a avut-o la dispoziție și a reușit să se claseze pe locul al doilea după două sesiuni de calificări. Deși a suferit o fractură la degetele mânii drepte și una de omoplat, aceste „mici inconveniente” nu l-au ținut pe Vlad departe de focul competiției.

Ziua 2, CURSA – duminică, 27 aprilie 2014

A doua zi a „weekend-ului de foc”, ziua cursei. 24 de ture decisive pentru un loc pe podium. Aceasta a fost ziua în care viteza exploatată cu precizie de piloți a făcut spectacol pe pista de la Arad. La boxe, mecanicii de la CS Dumbrăvița, echipa lui Vlad, au optimizat setările motocicletei pentru o cursă solicitantă. Au fost alese cauciucurile, au fost făcute o serie de reglaje astfel încât, motocicleta să poată fi exploatată la maximul capacităților sale. Din păcate probleme lui Vlad din ziua anterioară au persistat. Durerile de la nivelul degetului fracturat și de la cel al omoplatului îl incomodau pe pilotul de doar 14 ani care urma să se dueleze cu piloți mult mai experimentați.

Vlad a pornit în cursă hotărât să facă performanță. Odată așezat în șaua motocicletei sale nu a mai simțit durerea accidentărilor și a „alergat” pe pistă cu agilitate și viteză impresionantă, atingând viteza maximă de 145 km/h. Cel mai bun timp pe tur a fost de 47,8 secunde, ceea ce i-a adus o clasare pe poziția secunda la mică distanță de mult mai experimentatul Sorin Trăistaru, care a dominat clar ultimele trei ediții ale Campionatului Național de Supermoto.

Dacă la boxe, mecanicii CS Dumbrăvița sunt responsabili cu reglajele fine pentru ca motocicleta lui Vlad să atingă cele mai bune performanțe, online, SpeedHost este serviciul de gazduire care susține viteza și fiabilitatea site-ului oficial al tânărului sportiv, VladNeaga.ro.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram