Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

De ce trebuie sa faci update la WordPress?

Echipa WordPress aduce frecvent imbunatatiri, insa majoritatea utilizatorilor le ignora. Este foarte important sa iti faci update la WordPress, nu doar pentru a fi la curent cu noutatile care apar, dar mai ales pentru probleme de securitate. De ce este atat de important sa iti actualizezi platforma WordPress?

1. Pentru siguranta datelor - de fiecare data cand primesti o notificare, WordPress prezinta motivele care au dus la actualizarea platformei si care sunt imbunatatirile aduse. Multi hackeri profita de nepasarea utilizatorilor si stiu exact unde sa actioneze pentru a obtine informatiile dorite. Desi echipa WordPress reactioneaza rapid la problemele de securitate, site-urile care continua sa foloseasca versiunile precedente sunt vulnerabile atacurilor.

2. Pentru o utilizare mai simpla si mai buna - fiecare actualizare care apare are rolul de a oferi utilizatorilor un mediu mai placut, mai usor de folosit. Toata lumea isi doreste un site care poate fi administrat usor si care are o viteza de incarcare foarte buna. Actualizarea constanta a platformei WordPress te ajuta sa te adaptezi mai repede schimbarilor si in acelasi timp, te pregateste pentru urmatoarele actualizari.

3. Pentru a avea acces la mai multe caracteristici - in anii trecuti utilizatorii WordPress aveau un numar restrans de caracteristici pentru site-urile lor. Teme, module si multe altele au fost introduse, iar utilizatorii nu aveau acces la acestea decat atunci cand actualizau platforma. Aceste schimbari te pot ajuta sa castigi timp si bani.

4. Pentru o mai buna functionare a site-ului - daca apar probleme in functionalitatea site-ului, acestea pot fi rezolvate facand update la versiunea pe care o folosim.

WordPress este o platforma care aduce schimbari constant. Este important sa fii la curent cu toate aceste schimbari pentru a fi sigur ca site-ul tau este in siguranta. SpeedHost te ajuta sa menti site-ul tau WordPress in cea mai buna forma si iti ofera suportul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu schimbarile care apar.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram