Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

De ce sa utilizezi aplicatiile Google pentru afacerea ta?

Google si aplicatiile acestuia sunt dezvoltate special pentru afacerile de dimensiuni mici. Google Apps for Business se diferentiaza de Google Apps prin adaugarea unor aplicatii in plus fata de pachetul de baza, aplicatii precum email, calendar si documente. Google Apps for Business iti pune la dispozitie toate instrumentele de care are nevoie o afacere la inceput de drum, unul dintre cele mai mari avantaje fiind stocarea email-urilor, datelor, fisierelor si documentelor in Cloud. Adica, utilizatorul poate accesa datele firmei oricand, oriunde si de pe orice dispozitiv conectat la Internet: computer, laptop, telefon mobil sau tableta. Instrumentele pachetului Google Apps for Business ajuta antreprenorii online sa coordoneze angajatii simplu si rapid, chiar si atunci cand nu se afla la birou.

Cum sa utilizezi corect Google Apps for Business?

Gmail
Versiunea Gmail pentru afaceri permite crearea adreselor de email de tipul [email protected]. Spre deosebire de varianta clasica a adresei de Gmail [email protected], varianta creata special pentru companii ofera o nota de profesionalism chiar si unei firmei de dimensiuni mici. Pentru a avea succes in mediul online si pentru a castiga increderea publicului targetat, afacerea ta trebuie sa acorde o importanta sporita detaliilor, de la design-ul site-ului si al logo-ului, pana la continutul adaugat si forma adresei de email. Un alt avantaj pe care il ofera Gmail afacerilor de dimensiuni mici este chat-ul din interiorul interfetei acestuia. Astfel, poti trimite rapid un mesaj clientilor, colaboratorilor sau angajatilor tai.

Google Docs
Google Docs permite adaugarea si modificarea documentelor. Fiind o aplicatie flexibila poti crea foldere, documente, prezentari, foi de calcul, formulare sau desene. Google Docs sincronizeaza automat documentele tale pe cloud, astfel incat sa ai acces la ele de oriunde si oricand. Poti edita si modifica documentele chiar si atunci cand nu esti conectat la Internet, acestea fiind sincronizate atunci cand esti online. Fiecare document sau folder poate fi distribuit uneia sau unui grup de persoane. Poti oferi accesul de vizualizare sau editare a documentelor unei persoane specifice.

Calendar
Google Calendar este o modalitate eficienta de a organiza si gestiona intalnirile de afaceri, de a imparti sarcinile fiecarui membru al echipei sau de a ocupa camera de conferinte a firmei. Acest calendar iti ofera informatii despre activitatile echipei si despre disponibilitatea fiecarui membru. Aplicatia poate fi utilizata pentru a crea evenimente, iar atunci cand membrii echipei accepta invitatia la eveniment acestia nu doar ca il pot vizualiza, dar pot adauga notite.

Utilizarea pachetului de instrumente Google Apps for Business va aduce afacerii tale o serie de beneficii, de la faptul ca faciliteaza editarea rapida a documentelor, imbunatateste comunicarea cu echipa, pana la reducerea costurilor si stabilirea sigurantei documentelor si fisierelor importante.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram