Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

De ce sa alegi domenii .ro?

Imaginea companiei tale in mediul online este reprezentata de site si tot ceea ce presupune acesta, de la domeniul ales, design-ul site-ului pana la continutul adaugat si timpul de incarcare al paginilor. Inainte de a accesa site-ul, vizitatorii tai intra in contact cu numele domeniului. Pentru a descoperi cat de important este domeniul ales pentru site-ul tau, iti propunem un exercitiu simplu. Sa prespunem ca doresti sa iti cumperi o bicicleta online si ai de ales intre doua site-uri: www.biciclete.wordpress.com si www.biciclete.ro. Care dintre cele doua site-uri iti inspira mai multa incredere?

Concurenta este foarte mare online, de aceea clientul va fi atent la foarte mule detalii inainte de a inregistra o vanzare. Chiar daca produsele tale sunt de o calitate superioara, potentialul client poate elimina din start site-ul tau daca numele de domeniu ales nu ii inspira incredere. Astfel, clientul nu numai ca nu ajunge la produsele tale, dar poate acesta nici macar nu acceseaza site-ului. O greseala care la prima vedere poate parea minora, iti poate afecta afacerea pe termen lung.

Printre cele mai importante avantaje pe care le ofera un domeniu .ro se numara:

- usor de gasit - de cele mai multe ori, atunci cand auzim de un site dedicat romanilor, prima tendinta este de a cauta numelesiteului.ro. Imagineaza-ti cati vizitatori si potentiali clienti ai pierde daca site-ul tau ar avea extensia de domeniu .com, .biz, .net etc. Romanii asociaza aproape inconstient numele unui brand romanesc cu extensia .ro, astfel clientii tai te vor gasi mai rapid in mediul online.

- SEO - site-urile al caror continut este in limba romana sunt mai bine indexate daca utilizeaza extensia .ro, decat site-urile care au alta extensie.

- pretul si perioada de inregistrare - in cazul domeniilor .ro pretul de inregistrare poate parea in prima faza mai ridicat decat in cazul altor extensii (.com, .biz, .net, .co.uk etc.) Diferenta dintre acestea fiind faptul ca domeniile .ro se inregistreaza pe o perioada nedeterminata, in timp ce domeniile externe trebuie reiinoite anual.

- poti crea adrese de email de forma [email protected]
Email-ul este o modalitate rapida si eficienta de a pastra legatura cu clientii, iar printr-o adresa de tipul [email protected] adauga un plus de valoare si credibilitate afacerii tale.

Doresti sa inregistrezi domenii .ro? Solicita oferta noastra!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram