Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

De ce ar trebui sa eviti serviciile gratuite de web hosting?

Atunci cand te hotarasti sa iti dezvolti propria afacere pe internet incepi prin a cauta un nume de domeniu si un spatiu de gazduire. Greseala pe care o fac majoritatea persoanelor care isi doresc o afacere online este faptul ca nu se documenteaza suficient, iau decizii care pot fi potrivite acum, dar nu se gandesc pe termen lung si opteaza pentru servicii foarte ieftine sau chiar gratuite. Important este sa nu te lasi pacalit de niste bannere, nimeni nu iti ofera un produs sau serviciu gratuit fara sa aiba unele beneficii, mai devreme sau mai tarziu. Compania care iti ofera hosting gratuit pentru site-ul tau, fie se va folosi de acesta pentru a promova propriile servicii prin reclame pe site-urile gazduite, fie se va folosi de acest serviciu gratuit pentru a promova pachetele premium pe care le ofera. Indiferent care ar fi motivul, firma respectiva are de castigat. Daca esti tentat de serviciile de gazduire web gratuite, iti oferim cateva motive pentru care ar trebui sa le eviti:

1. Nu iti ofera siguranta si stabilitate
Firmele care ofera servicii de gazdurie web nu pun pret pe siguranta afacerii clientilor. Site-ul tau poate fi atacat de hackeri in orice moment si poti pierde toata munca pe care ai depus-o pana in acel moment.

2. Site-ul nu iti apartine
Poti spune ca site-ul iti apartine atunci cand semnezi un contract cu firma de hosting si cand te familiarizezi cu termenele si conditiile. In cazul serviciilor de gazduire gratuite nu exista acest contract, iar daca exista este specificat faptul ca nu poti vinde, duplica sau copia blog-ul. Momentele in care site-ul sau blog-ul tau nu functioneaza pot fi multiple, ceea ce duce la pierderea increderii clientilor.

3. Spatiu de stocare limitat
In cazul unui serviciu de gazduire gratuit, spatiul de stocare este limitat si de cele mai multe ori insuficient. Firma detine controlul asupra intregii tale afaceri si iti poate sterge chiar si continutul.

4. Site-ul sau blog-ul tau nu poate fi personalizat
Fiecare dintre noi isi doreste un site personalizat dupa gusturile si nevoile fiecaruia. In cazul unui serviciu de gazduire gratuit, personalizarea design-ului site-ului sau blog-ului nu este posibila. Poti alege un sablon, dar nu poti aduce elemente de design personalizate.

Daca vrei sa deti controlul asupra afacerii tale, nu opta pentru un serviciu de web hosting gratuit. Fiecare firma are pachete diferite, personalizate in functie de nevoile si bugetul fiecarui client, iar beneficiile pe care le are afacerea ta sunt mai mult decat importante. SpeedHost iti ofera pachete personalizate, cu preturi incepand de la 45 lei/an.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram