Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

De ce ai nevoie de un blog?

In domeniul de afaceri, detinerea unui blog nu mai este o optiune, ci a devenit o necesitate. Daca acum cativa ani companiile nu prea aveau incredere in avantajele pe care un blog le poate aduce afacerii lor, in decursul anilor companiile au inceput sa ii acorde o foarte mare importanta. Detinerea unui blog poate aduce multiple beneficii afacerii tale, cum ar fi faptul ca atrage vizitatorii pe site-ul tau, te ajuta sa creezi o comunitate sau faptul ca te ajuta sa targetezi potentialii clienti.

Pentru a comercializa un produs sau un serviciu, este necesar ca lumea sa stie de existenta ta. Blog-urile sunt ca niste magneti pentru vizitatori. Te poti focusa pe anumite cuvinte cheie, care sunt relevante pentru afacerea ta pentru a fi mai vizibil in rezultatele motoarelor de cautare. In plus, de fiecare data cand adaugi un articol pe blog, vizitatorii tai il pot posta pe paginile lor din social media.

Prin intermediul blog-ului, poti crea o comunitate. Persoanele care iti citesc blog-ul sunt interesate de aceleasi subiecte ca si tine, iar comunicarea cu acestea aduce numai avantaje afacerii tale. Poti intra in contact cu potentialii clienti foarte usor, prin intermediul comentariilor si poti primi feedback in mod direct.

Blog-ul este o modalitate de promovare, chiar daca produsele sau serviciile tale nu sunt plasate atat de evident ca in cazul unui site web. Odata ce ai castigat increderea potentialilor clienti prin articolele pe care le postezi si prin relatia pe care o menti cu acestia prin intermediul comentariilor, este mult mai usor ca acestia sa apeleze la produsele tale.

Daca inca nu ai un blog, nu mai lasa timpul sa treaca! Noi te ajutam sa iti dezvolti blog-ul astfel incat compania ta sa aiba numai de castigat. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram