Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum sa vinzi un site?

A devenit din ce in ce mai complicat sa administrezi un site. Pentru a obtine un numar mare de vizitatori si pentru a inregistra vanzari, site-ul trebuie actualizat constant cu continut nou si interesant. In decursul unui singur an, Google aduce modificari care iti pot afecta serios un site care nu indeplineste ultimele cerinte. Atunci cand detii mai multe site-uri si pur si simplu nu ai timpul necesar sa te ocupi de administrarea acestora, cea mai buna varianta este sa il vinzi. Cele mai importante aspecte de luat in calcul atunci cand vrei sa vinzi un site sunt:

Cunoasterea publicului tinta
Pentru a stii exact ce mesaj sa construiesti, prin ce canale sa iei legatura cu potentialii clienti, trebuie sa le cunosti interesele. Nu vei putea niciodata sa vinzi o bicicleta unei persoane care nu stie sa mearga pe bicicleta, oricat de bine construit ar fi mesajul tau. Incearca intotdeauna tactici noi si adapteaza mesajul in functie de publicul caruia i te adresezi.

Stabileste pretul 
Pretul este un element esential atat pentru tine, cat si pentru cumparator. Acesta trebuie stabilit in functie de mai multe aspecte:
- extensia de domeniu;
- relevanta si unicitatea numelui de domeniu;
- cat de usor poate fi retinut, pronuntat sau scris domeniul site-ului.

Include informatii complexe despre site
Pentru un posibil cumparator este esential sa stie inca de la inceput detalii despre site. Cea mai eficienta si simpla metoda de a oferi toate informatiile de care acesta are nevoie este de a oferi statistici privind traficul pe site: numarul de utilizatori unici, numarul de vizualizari al unei pagini, de unde provin cei mai multi vizitatori, care sunt cele mai eficiente cuvinte cheie, cum s-a dezvoltat site-ul.

Gaseste cumparatori
Poti gasi posibili cumparatori pentru site atat in domeniul tau de activitate, cat si in afara acestuia. Primul pas este sa contactezi fostii clienti sau parteneri de afaceri. Acestia stiu deja despre ce este vorba. O alta modalitate este sa cauti antreprenori online care doresc un website, dar care prefera sa cumpere unul existent decat sa il construiasca de la zero.

Un potential client vrea sa afle date reale despre site-ul pe care vrei sa il vinzi. De aceea, trebuie sa oferi informatii reale, dar sa incluzi si o sectiune in care poti detalia potentialul site-ului si cum poate fi acesta dezvoltat. Afla mai multe despre vanzarea unui site pe brokerdomenii.ro

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram