Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum sa cumperi un domeniu ieftin?

Misiunea de a cumpara un domeniu da mari batai de cap antreprenorilor online, in special datorita faptului ca este primul pas in dezvoltarea unui site. Majoritatea persoanelor cauta un domeniu ieftin, insa pierd din vedere elemente esentiale.

Numele unui domeniu trebuie sa fie simplu, original, usor de retinut si unic. Costul unui domeniu este determinat de mai multi factori, cum ar fi numarul de cuvinte (cu cat este mai scurt, cu atat pretul domeniului va creste) sau cat de usor poate fi scris. Pentru a nu fi dezamagit ca domeniul pe care ti-l doresti nu este disponibil, cea mai sigura modalitate este de a realiza o lista cu mai multe variante. De asemenea, este recomandat sa eviti caractere precum *, _  in structura domeniului.

Urmatorul pas este sa verifici daca deti controlul asupra celui mai mic aspect legat de numele domeniului. Panoul de administrare trebuie sa iti permita sa aduci modificari domaniului, precum schimbarea numelui serverelor sau a etichetelor IPS. Nu poti stii aceste lucruri decat dupa ce accesezi panoul de control si analizezi optiunile pe care ti le ofera. Apoi, asigura-te ca mentii controlul asupra domeniului tau. Alege de la inceput o firma de web hosting profesionala, iar in cazul in care ei dori transferul domeniului la o alta firma de web hosting, acesta se va realiza rapid.

Un alt aspect important este persoana pe care este inregistrat domeniul. Inregistreaza intotdeauna domeniul pe numele tau. Astfel, vei fi intotdeauna la curent cu ceea ce se intampla cu domeniul tau si eviti situatiile in care prietenul, fratele sau unchiul tau nu reinnoieste contractul la timp. O astfel de situatie iti poate afecta afacerea pe termen lung.

O adresa de email de forma [email protected] exprima profesionalism si le ofera incredere clientilor in afacerea ta. Asadar, firma care iti gazduieste site-ul trebuie sa includa optiunea de email. Asigura-te ca primesti cel putin 5-10 adrese de email in pachetul ales.

Cauti un domeniu ieftin? Specialistii SpeedHost te pot ajuta! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram