Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum sa alegi platforma de e-commerce potrivita?

Industria comertului online s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, iar odata cu dorinta clientilor de a achizitiona produse simplu si rapid a crescut si numarul magazinelor online. Insa pentru a reusi sa iti atingi obiectivele, imaginile de calitate nu mai reprezinta de foarte mult timp atuul principal, site-ul tau trebuie sa indeplineasca mult mai multe conditii. De la incarcarea rapida a site-ului pana la descrieri complexe ale produselor si implementarea platii cu cardul, clientii aleg sa cumpere dintr-un magazin online care raspunde nevoilor lor. Asadar, atunci cand esti in cautarea platformei potrivite de e-commerce pentru magazinul tau online, trebuie sa iei in considerare urmatoarele elemente:

1. Usor de utilizat - este foarte important sa alegi o platforma care nu necesita cunostinte in domeniul IT si care are o structura logica, usor de inteles si invatat. De ce este atat de important acest aspect? Pentru ca atunci cand vei dori sa adaugi continut, imagini sau sa faci unele modificari in site, nu va mai fi nevoie sa contactezi compania care iti gazduieste site-ul. Cu este o platforma mai usor de inteles, cu atat vei avea acces mai rapid la toate datele tale.

2. Administrare catalog - administrarea produselor este unul dintre cele mai importante elemente ale unui magazin, fie el online sau offline. Asigura-te ca platforma pe care o alegi poate gestiona un numar mare de produse, iti ofera notificari atunci cand un stoc este aproape epuizat, iti permite adaugarea unui numar nelimitat de categorii, subcategorii si produse.

3. Modul in care vor fi afisate produsele - imaginile ii ajuta pe clienti sa descopere multe detalii despre produsele tale (materialul din care sunt confectionate, daca prezinta defecte etc.), iar un numar cat mai mare de imagini adaugate la fiecare produs reprezinta un plus in ochii vizitatorilor magazinului online. Nu uita sa adaugi si un buton de zoom.

4. SEO - pentru a deeni cunoscut, site-ul tau are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare. De la cuvinte cheie, URL-uri optimizate pentru fiecare pagina, pana la descrieri meta, continut de calitate si chiar harta site-ului, toate acestea te ajuta sa obtii o pozitionare buna in rezultatele motoarelor de cautare, sa atragi un numar mare de vizitatori pe site si bineinteles, vei creste numarul comenzilor si profitul.

 

 

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram