Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum sa alegi pachetul de web hosting pentru magazine online?

Spre deosebire de un site de prezentare sau un blog, un magazin online este un site dinamic, mult mai complex, care necesita un grad ridicat de flexibilitate. Un magazin online include un numar mare de produse, care trebuie actualizate in permanenta pentru a mentine vizitatorii interesati. Desi cuprinde un numar mare de produse si sisteme care permit plata online, monitorizarea comportamentului vizitatorilor in site, cosul de cumparaturi, dar si instrumente care permit optimizarea SEO a paginilor, un magazin online trebuie sa se incarce rapid si sa ofere o experienta de navigare placuta fiecarui vizitator. Serviciul de web hosting pe care il alegi pentru magazinul tau online isi pune amprenta pe toate aceste elemente, de aceea este foarte important sa faci alegerea corecta:

1. Experienta companiei - pentru a oferi clientilor cea mai placuta experienta de navigare trebuie sa lucrezi cu specialisti, care iti ofera solutii personalizate in functie de nevoile si obiectivele pe care ti le propui. Cea mai buna modalitate de a verifica experienta unei companii nu se masoara in anii de activitate (cu toate ca este un aspect important), ci in proiectele pe care le-au realizat pana in prezent. Incepe partea de documentare prin analiza site-ului companiei si continua cu magazinele online dezvoltate si implementate de aceasta in mediul online.

2. Suport - mediul online se schimba foarte rapid, ceea ce inseamna ca magazinul tau online trebuie sa tina pasul cu toate aceste schimbari. Suportul tehnic este un element esential pentru o companie de web hosting. Iti doresti raspunsuri rapide la toate intrebarile tale, indiferent ca este weekend sau o sarbatoare importanta. Opteaza pentru o companie care iti ofera suport tehnic 24/7.

3. Magazin online optimizat pentru telefonul mobil - milioane de persoane din intreaga lume care acceseaza site-uri si cumpara produse sau servicii de pe telefonul mobil. Magazinul tau online trebuie sa aiba un design adaptat telefonul mobil, sa se incarce rapid si sa le ofere vizitatorilor toate informatiile dorite.

4. Siguranta - aceasta este una dintre necesitatile de baza ale fiecarei afaceri, online sau offline. Atat datele tale, cat si informatiile personale ale clientilor tai trebuie sa fie in siguranta. Un sistem de protectie profesional este esential pentru a evita situatiile neplacute in care un hacker patrunde in baza de date a companiei si are acces la informatii confidentiale in ceea ce priveste compania si produsele tale, dar mai ales la informatiile financiare ale clientilor tai.

Alege pachetul de web hosting potrivit pentru magazinul tau online! Mai multe detalii gasesti aici: www.speedhost.ro

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram