Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum sa alegi cel mai bun serviciu de gazduire Cloud pentru afacerea ta

Serviciile Cloud reprezinta cea mai noua tehnologie in ceea ce priveste gazduirea unei afaceri online. Gazduirea Cloud aduce o serie de beneficii in plus afacerii tale fata de orice alt tip de gazduire web. Un serviciu de gazduire Cloud este o metoda flexibila de configurare a unui server, astfel incat site-ul tau sa fie in siguranta. Utilizand un serviciu Cloud, ai acces la datele site-ului tau oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv (PC, laptop, telefon mobil sau tableta). Inainte de a alege un serviciul Cloud potrivit pentru afacerea ta, ia in considerare urmatoarele elemente:

1. Suportul tehnic
Unul dintre cele mai importante elemente este ca furnizorul de servicii Cloud sa iti puna la dispozitie mai multe canale de a intra in contact cu acesta (email, telefon, chat online etc.). Apoi, verifica intervalul orar in care acestia ofera suport. Pot aparea probleme in orice moment, de aceea este bine sa optezi pentru o firma care iti ofera suport atat in timpul saptamanii, cat si in weekend si in perioada vancantelor si a sarbatorilor.

2. Siguranta
Incearca sa obtii cat mai multe informatii referitoare la siguranta datelor date. Fiecare pas pe care firma de web hosting il urmeaza este important. Pune cat mai multe intrebari despre planul de siguranta al firmei: cine are acces la baza de date?, ce elemente de autentificare foloseste firma pentru a verifica identitatea unei persoane? etc.

3. Monitorizare si accesibilitate
Este foarte important sa detii controlul asupra site-ului tau. Alege un servciu de gazduire Cloud care iti ofera o interfata usor de utilizat si care iti permite monitorizarea si administrarea site-ului tau.

SpeedHost are grija ca afacerea ta sa fie in siguranta in orice moment cu servicii profesionale Cloud. Mai multe detalii gasesti pe speedhost.ro

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram