Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum inregistrezi un domeniu?

Milioane de site-uri sunt accesate zilnic de catre vizitatorii care cauta anumite informatii. Pentru a fi sigur ca te bucuri de un numar mare de vizitatori alege cu grija numele domeniului. Cu cat este mai original, usor de retinut si in concordanta cu produsele sau serviciile tale, cu atat numarul vizitatorilor va fi mai mare. In fiecare zi se inregistreaza aproximativ 10.000 de domenii, ceea ce ingreuneaza si mai mult procesul de inregistrare a unui domeniu de succes. Mai jos gasesti cateva aspecte pe care sa le iei in calcul cand inregistrezi un domeniu:

1. Documenteaza-te - cauta cat mai multe informatii despre numele pe care vrei sa il alegi. Desi pare un proces simplu, implica multa rabdare si timp. Trebuie sa te asiguri ca numele domeniului pentru care optezi este disponibil, memorabil si pune in evidenta produsele sau serviciile tale.

2. Alege numele domeniului - dupa ce te-ai documentat in legatura cu mai multe aspecte, trebuie sa te decizi asupra numelui care iti reprezinta afacerea. Ia in calcul inca de la inceput ca afacerea ta poate deveni un brand in cativa ani si alege numele astfel incat sa fie relevant si dupa ce se dezvolta afacerea ta.

3. Alege extensia potrivita - extensia .com este cea mai cunoscuta. Este bine sa te asiguri ca aceasta extensie este disponibila pentru numele domeniului tau. Poti pierde multi vizitatori daca aceasta nu este disponibila.

4. Alege firma de la care cumperi domeniul - este indicat sa incepi prin culegerea cat mai multor informatii despre firma cu care vrei sa colaborezi. Asigura-te ca firma are o experienta bogata in domeniu, a lucrat la un numar mare de proiecte si care ofera suport 24 de ore din 24.

 

In cei peste 10 ani de activitate, am ajutat sute de afaceri sa devina cunoscute in mediul online. Cu ajutorul nostru, afacerea ta se dezvolta rapid si eficient!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram