Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum funcționează planurile de găzduire PostgreSQL si cine are nevoie de acestea?

PostgreSQL este un sistem de baze de date relațional, care utilizează limbajul clasic și-l extinde. Acest lucru se întâmplă datorită caracteristicilor care stochează sarcini complicate. Originile sistemului datează din 1986 și sunt deja peste 30 de ani de când au existat dezvoltări active la versiunea de bază. PostgreSQL a obținut o reputație stabilă pe piață, mulțumită arhitecturii și a gradului înalt de fiabilitate. Din același motiv, multe organizații aleg să utilizeze pachetele de găzduire PostgreSQL. Iată ce trebuie să știi dacă te gândești să lansezi un proiect într-un astfel de mediu!

Care sunt beneficiile sistemului PostgreSQL?

Acest sistem este creat cu scopul de a ajuta dezvoltatorii să creeze aplicații și administratorii să protejeze integritatea informațiilor confidențiale. PostgreSQL este un software open source, fiind în același timp extensibil. Poți crea funcții personalizate și să folosești diferite limbaje de programare, fără să te reconectezi la bază. Multe beneficii de la SQL sunt valabile, dar sintaxa poate fi uneori ușor diferită.  Există inclusiv tipuri definite de utilizatori, replicare asincronă, tranzacții amplificate sau mecanisme complexe de blocare. Versiunile recente acceptă serverele Windows, tablespaces și recuperarea punctuală în timp.

 

De ce ai nevoie de găzduire PostgreSQL?

Pachetele PostgreSQL sunt ideale pentru cei care-și doresc dezvoltarea proiectului la costuri accesibile. Cel mai mare avantaj este cel de management și suport multi-cloud Azure, AWS și DigitalOcean. Agenții software se vorinstala prin intermediul protocolului SSH, iar tu ai acces root complet. Poți instala extensiile fără restricții, fiind posibil să integrezi SSD cu EC2:I3.x sau C5d.x. În panoul de administrare îți sunt afișate informații cu privire la performanțe și utilizarea resurselor, precum și erorile care au apărut în timpul proceselor de prelucrare. Vei analiza conexiunile, rata cache, scanările indexate și multe altele. Capacitatea de disc are legătură cu nodurile din cluster și ele trebuie menținute sub 90%. O altă variantă este cea de a seta notificări cu privire la depășirea resurselor și de a rămâne pe email la curent cu noutățile.

Cat de sigur este hostul?

Datele pe un server de găzduire PostgreSQL sunt păstrate întotdeauna în siguranță, astfel încât beneficiezi de back-up automat. Acesta are loc zilnic și te ajută să restaurezi versiunile anterioare de până la o săptămână. De asemenea, este efectuat un proces de criptare și cererile realizate pe internetul public nu pot avea loc fără surse whitelist. Sistemul hardware este unul enterprise, ceea ce înseamnă faptul că performanțele sunt superioare. Prețurile vor fi specifice și îți sunt comunicate încă de la început. Există posibilitatea de a adăuga standby node, pentru o taxă suplimentară. Astfel, atunci când apar erori pe server, nu se va produce fenomenul de downtime.

Cu ce este mai bun PostgreSQL față de MySQL?

PostgreSQL este o bază de date relațională obiect, iar MySQL este una simplă. Drept urmare, sunt respectate mai multe standarde. Spre exemplu, este implementat Multiversion Concurrency Control, fără să existe blocări de citire. Un alt beneficiu constă în faptul că sunt acceptate planuri de interogare paralele, care pot utiliza mai multe procesoare. PostgreSQL creează indexuri parțiale și este cunoscut pentru protejarea integrității la nivelul achizițiilor. Așadar, sunt respectate toate cerințele pentru proiectări și proceduri complexe, fiind oferită o viteză de mișcare mare și ușurință în configurarea oricărui pachet.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram