Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum ar fi dacă ți-ai porni afacerea direct din Silicon Valley?

„Tarâmul făgăduinței” pentru startup-uri, Silicon Valley a fost locul în care au crescut afaceri de la zero și au ajuns la cifre de afaceri de sute de milioane, chiar miliarde de dolari, mai ales în domeniul IT. Practic, sudul orașului San Francisco din Statele Unite a devenit principalul hub al industriei globale de IT. Dintre „numele grele” din „valea americană a tehnologiei” sunt companii internaționale de top ca IBM, HP, Intel, Apple, Samsung, Toshiba, SanDisk, Yahoo, Microsoft și mulți alți giganți în jurul cărora apar într-un ritm amețitor startup-uri care speră să „dea lovitura” cu inovații tehnologice aproape incredibile.

În Silicon Valley ritmul de dezvoltare al afacerilor este unul extrem de dinamic, de aceea, companiile care vor să se miște repede, mai ales cele din domeniul IT, vor găsi acolo contextul favorabil pentru a exploata la maxim potențialul de creștere de care dispun și pe care piața este gata să-l susțină. Pentru a veni în întâmpinarea antreprenorilor entuziaști, dornici să experimenteze atmosfera din Silicon Valley, în biroul SpeedHost, ne-am gândit să deschidem drumul către oportunitățile prezentate în punctul zero al industriei IT, așa că ne-am extins infrastructura într-un data center localizat în Silicon Valley, unde companiile specializate în IT pot beneficia de o parte din atmosfera în care trăiesc și se dezvoltă marii jucători de pe această piață.

Bineînțeles, infrastructura SpeedHost din Silicon Valley beneficiază de toate măsurile de securitate și de o configurație hardware care asigură stabilitatea și viteza de care companiile dinamice, în plin avânt, au nevoie pentru a se prezenta și reprezenta în mediul virtual. Prin investiția în noua bază tehnică oferim posibilitatea antreprenorilor deschiși la experimente să treacă de limitele geografice și să-și stabilească afacerile, momentan virtual, în cel mai important centru IT al lumii, locul în care se „dă ora exactă” în industrie.

Investiția pe care am făcut-o vine în susținerea companiilor românești și nu numai, dar și în continuarea demersurilor de diversificare a locațiilor în care putem pune la dispoziție o infrastructură performantă, astfel încât să oferim clienților un serviciu de web hosting profesional pe care se pot baza, susținut bineînțeles de un suport prompt și personalizat, indiferent de locația în care este găzduit site-ul. Astfel, site-urile găzduite pe noul server din Silicon Valley vor beneficia de suportul nostru pentru a pune la punct detaliile tehnice pe care le presupune stabilirea site-ului în „punctul fierbinte” al industriei IT.

Ești curios să vezi cum e alături de greii industriei? Contactează-ne și vom găsi alternativa personalizată de găzduire în Silicon Valley pentru site-ul tău. Poate este chiar pasul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să primească acel „boom” de care are nevoie pentru a ajunge la nivelul la care merită.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram