Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cum alegi un serviciu de hosting/gazduire web?

Alegerea companiei de hosting potrivita pentru dorintele si nevoile tale, este un demers dificil. Calitatea serviciilor de hosting se reflecta asupra afacerii tale: daca site-ul tau se incarca greu, probabil si numarul vizitatorilor va scadea considerabil. Pentru a reveni pe site si pentru a avea incredere in serviciile sau produsele pe care le oferi, vizitatorii trebuie sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. Pentru a-ti face mai usoara misiunea de a alege o companie de hosting care sa iti reprezinte afacerea, mai jos gasesti o lista cu cele mai importante criterii de care trebuie sa ti cont.

Suportul tehnic - este unul dintre cele mai importante aspecte. Trebuie sa te asiguri ca firma de gazduire cu care colaborezi iti ofera suport in orice zi si la orice ora. De ce este atat de important suportul tehnic? Pentru ca atunci cand apar probleme la functionalitatea site-ului, afacerea ta are numai de pierdut. Cu cat problema este remediata mai rapid, cu atat afacerea ta are mai mult de castigat.

Cauta referinte - cauta informatii despre companie, de cat timp si-a inceput activitatea, cati clienti a avut pana in prezent si cel mai important ce spun acesti clienti despre serviciile pe care le ofera. Poti gasi informatii utile pe diferite forum-uri de specialitate sau poti primi raspunsuri care iti sunt de ajutor si pe Facebook, Twitter etc.

Pretul - decizia finala nu ar trebui sa fie bazata pe pret. Inainte de a compara preturile pachetelor pe care diferite companii le ofera, trebuie sa compari ce contine fiecare pachet.

Spatiul - este un factor important. Gandeste intotdeauna pe termen lung. Poate la inceput nu ai nevoie de un spatiu foarte mare, dar trebuie sa iei in considerare faptul ca afacerea ta se poate dezvolta considerabil intr-un an sau doi.

Localizarea server-ului - daca site-ul tau se adreseaza persoanelor din Romania, cea mai buna solutie ar fi sa optezi pentru o companie de hosting locala.

Securitatea datelor - este foarte importanta, mai ales in cazul in care ai un magazin online, prin intermediul caruia se realizeaza plati de produse sau servicii. Trebuie sa te asiguri ca, in cazul in care apar anumite probleme, datele si continutul site-ului tau nu vor fi afectate.

Sunt o multime de companii care ofera servicii de gazduire. Investeste putin timp in gasirea companiei potrivite pentru tine. Iti oferim servicii de hosting profesionale, cu preturi incepand de la 45 Lei/An + TVA, suport tehnic inclus.

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram