Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cel mai bun hosting!

In anul 2004, cand firma noastra si-a inceput activitatea, pe piata din Romania erau foarte putine firme care ofereau servicii profesionale de gazduirea web. Odata cu trecerea timpului, au aparut din ce in ce mai multe firme, cu pachete de gazduire web tot mai variate. Ca de fiecare data, cu cat ai mai multe optiuni, cu atat iti este mai greu sa te decizi asupra uneia. Iar atunci cand afacerea ta depinde de decizia pe care o vei lua, trebuie sa te documentezi foarte mult inainte, deoarece nefunctionarea site-ului poate provoca pierderi substantiale.

Pasul de pornire este sa stabilesti ce continut va avea site-ul si in ce categorie se incadreaza: este blog, magazin online sau un site unde sa adaugi poze? Raspunsul la aceste intrebari te va ajuta sa iti gasesti oferta care se potriveste cel mai bine afacerii tale. Apoi trebuie sa stabilesti tipul si cantitatea continutului pe care vrei sa o incarci pe site, daca vrei sa incarci text, poze sau ambele.

Urmatorul pas este sa te gandesti la un numar aproximativ de vizitatori pe zi. Fiecare pagina si imagine are o anumita dimensiune care este  incarcata de fiecare vizitator in parte. Bineinteles ca vizitatorii nu vin peste noapte, poate este nevoie de cateva luni ca site-ul tau sa devina popular. Trebuie sa ai rabdare si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Dar ce faci atunci cand te-ai hotarat asupra unui pachet si apar probleme in functionalitatea site-ului? In acest caz, firma cu care colaborezi ar trebui sa iti ofere suport, indiferent daca este prin telefon sau chat, in cel mai scurt timp posibil. Suportul tehnic ar trebui sa fie disponibil pentru tine 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Cu cat se amana mai mult oferirea suportului, cu atat afacerea ta are mai mult de suferit.

Bineinteles ca si experienta pe care o are o firma de hosting, este un aspect de luat in calcul. Daca firma este infiintata de cativa ani, proiectele in care a fost implicata sunt in general mai numeroase decat intr-o firma care este infiintata de putin timp. Acest lucru inseamna ca echipa respectiva a fost pusa in diferite situatii, mai mult sau mai putin dificile, dar care au dus la o dezvoltare benefica pentru firma in sine.

Acum ca ti-ai facut idee la ce trebuie sa fii atent atunci cand iti alegi firma de hosting potrivita pentru tine si afacerea ta, nu ramane decat sa iei o decizie concreta. Indiferent ca este vorba de un blog, un magazin online sau orice alt tip de site, iti recomandam sa iei in calcul si oferta noastra, cu preturi incepand de la 45 lei/ An + TVA si suport tehnic inclus.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram