Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Ce trebuie să știi înainte de a achiziționa un plan de găzduire MongoDB?

MongoDB este un sistem NoSQL, de tip open-source. Acesta nu este funcțional prin tabele, precum o bază relațională. În schimb, pe un plan de găzduire MongoDB totul este stocat sub formă JSON, existând scheme dinamice. De asemenea, ai parte de suport din partea firmei 10gen. Dezvoltarea sistemului a început în anul 2007, iar în 2010 a apărut și versiunea pregătită pentru mediul de producție. În prezent, distribuirea informațiilor pe orizontală se realizează în mod automat, citirile și scrierile fiind redate sub formă de partiții. Limbajul de interogare a fost îmbunătățit, dar acesta încă păstrează principiile C++ și suportă fișiere mari.

De ce ai nevoie de un pachet de hosting pentru MongoDB?

Bazele de date necesită multă memorie și putere de calcul, precum și o anumită infrastructură. Astfel, tehnologia pentru a susține una ajunge la costuri ridicate. Dacă deții o companie aflată la început de drum, o astfel de investiție nu este rentabilă.

 

Pe de altă parte, un provider de găzduire MongoDB îți va oferi un sistem de virtualizare cloud performant la un preț accesibil, inclusiv pentru aplicațiile de tipul CRM sau ERP.Mai mult de atat, poți ajusta capacitatea de stocare din pachet, fără să existe perioade de downtime. Un alt avantaj constă în faptul că se va seta automat procesul de management. Prin intermediul acestei opțiuni, vor fi adăugate resurse în situațiile necesare.

Cum sunt analizate datele?

Analizatorul de performanță scanează datele și te ajută să îmbunătățești viteza de calcul. Din același motiv, în fiecare colecție sunt afișate sugestii suplimentare cu privire la indecși secundari și compuși. Orice ‘’câmp’’ poate fi stabilit tot aici. În funcție de anumiți metrici, rezultatul final este unul diferit. O secțiune similară este Schema. Cu ajutorul acesteia, vei detecta părțile care nu funcționează în mod optim, acestea fiind adesea afișate sub forma ‘’queries’’. Poți configura noduri secundare, precum MongoDB Charts. Acestea previn suprasolicitarea resurselor și permit reducerea impactului operațiunilor de încărcare.

 

Alte facilități oferite în pachetele de găzduire MongoDB:

  • Memorare orientată în documente: În interiorul unui document se pot adăuga alte documente. În plus, între acestea se vor forma diverse legături.
  • Interogări flexibile: Se pot realiza căutări pentru anumite domenii de valori, în baza unor expresii regulate sau a funcției Javascript.
  • Scalabilitate: Se realizează orizontal, fiind posibil să adaugi noi servere. Acest lucru în timp ce există deja o bază activă, care lucrează.

 

Alertele se setează atât pe telefon, cât și prin email sau alte canale de distribuție.

Cât de sigur este un plan de găzduire MongoDB?

În primul rând, există opțiuni de securitate care sunt preconfigurate și au legătură cu sesiunile de autentificare, autorizații și criptare. Pe lângă acestea, backup-urile se realizează în mod automat și poți restructura totul în orice moment. Așadar, îți este garantat faptul că poți trece peste evenimentele neprevăzute.

 

Facilitatea Map/reduce este utilizată pentru batch processing și pentru operațiile de agregare. Principiul de funcționare este similar cu cel de la Apache Hadoop. Alege un provider cloud și regiunea, apoi poți prelua modificări adiționale printr-un sistem API. În cazul în care rulezi MongoDB deja în altă parte, există opțiunea de migrare. Acest proces este gratuit și se realizează în timp real. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, contactează echipa de suport și vei primi toate informațiile necesare.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram