Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Ce faci cand apar probleme in functionarea site-ului?

Firma care  se ocupa de gazduirea site-ului tau trebuie sa furnizeze servicii de calitate pentru buna functionare a site-ului tau. Nu mai este nici un secret ca utilizatorii de internet au devenit foarte atenti cu timpul lor, prefera sa se orienteze catre alt site care ofera servicii similare, dar care se incarca rapid, decat sa astepte cateva zeci de secunde pana se incarca site-ul companiei tale. Site-ul tau trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor vizitatorilor din toate punctele de vedere, de la continut relevant pana la functionalitate.

Intreruperile in functionarea site-ului nu doar ca indeparteaza clientii, dar pateaza intreaga imagine a companiei tale. Bineinteles ca pot aparea disfunctionalitati in furnizarea serviciilor, iar rapiditatea cu care firma rezolva problemele este vitala pentru afacerea ta. Daca o firma nu iti raspunde la telefon sau la e-mail-uri inainte de a incheia un contract de colaborare, sansele ca acestia sa iti raspunda si sa intervina rapid atunci cand apare o problema sunt foarte mici.

In procesul de cautare a firmei care sa iti gazduiasca afacerea, fii atent la toate detaliile si cere parerea clientilor care au apelat la serviciile acelei firme. Fiecare afacere este diferita, ceea ce este potrivit pentru una, poate fi nepotrivit pentru alta, insa parerea clientilor mai vechi ai companiei de hosting te ajuta sa iti construiesti o idee despre intreaga experienta de colaborare.

Toti clientii nostri beneficiaza de suport tehnic 24 de ore din 24, pentru a fi siguri ca, in cazul unor probleme, interventia si rezolvarea acestora se realizeaza rapid. Principalul avantaj speedhost.ro este ca dispune de servere in mai multe locatii si isi poate muta clientii intr-o alta zona geografica in cazul in care apar defectiuni majore sau probleme de interconectare intre retele.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram