Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cat de important este numele unui domeniu?

Atunci cand decizi sa iti lansezi afacerea in mediul online, alegerea numelui de domeniu potrivit este una dintre cele mai importante, dar in acelasi timp complicate sarcini. Acesta trebuie ales cu grija, astfel incat sa reprezinte afacerea ta pe termen lung. Adresa site-ului tau va aparea pe cartile de vizita, pe contracte, pe flyere sau brosuri. Cu toate acestea, numele site-ului tau trebuie sa fie usor de scris si sa nu creeze confuzie in randul clientilor chiar si atunci cand este mentionat prin telefon.

Numele domeniului site-ului tau trebuie sa fie usor de retinut si de scris. Avand in vedere ca cea mai veche si eficienta metoda de publicitate este cea "din gura in gura", potentialii clienti trebuie sa poata accesa rapid site-ul tau. Cu cat numele domeniului este mai scurt si mai usor de retinut, cu atat acesta va fi accesat de mai multe persoane.

Un nume de domeniu bine ales adauga credibilitate afacerii tale. Site-ul tau trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor inca de la prima "interactiune". Numele site-ului este primul element cu care un potential client intra in contact, iar acesta trebuie sa inspire incredere pentru a-l determina pe utilizator nu numai sa acceseze site-ul, dar sa isi continue vizita pana gaseste produsul sau serviciul pe care il doreste.

Profesionalismul este o calitate nu ar trebui sa lipseasca unei afaceri, fie ea online sau offline. Felul in care afacerea ta este prezenta pe Internet poate influenta, pozitiv sau negativ, dezvoltarea acesteia. De la design, pana la adresa de email, toate aceste elemente sunt atent analizate de clienti si potentiali clienti. Site-ul tau trebuie sa inspire incredere, sa ii atraga pe vizitatori si sa le ofere toate detaliile necesare.

Alegerea numelui de domeniu potrivit este un pas esential in procesul de dezvoltare al unei afaceri online. Asigura o suficienta perioada de timp identificarii numelui de domeniu, iar beneficiile nu vor inceta sa apara.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram