Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cat costa un serviciu de gazduire / hosting?

Pretul unui serviciu de gazduire difera in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Este foarte important ca firma de hosting cu care alegi sa colaborezi sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie si solutii adaptate nevoilor tale. Costul final al unui serviciu de gazduire trebuie sa fie calculat in functie de mai multi factori:

1. Numarul de vizitatori - chiar daca afacerea ta online este la inceput de drum, gandeste-te pe termen lung. Daca in prezent ai 10-20 de vizitatori pe zi, peste un an site-ul tau poate avea mii de vizitatori. De aceea este recomandat sa ceri cat mai multe detalii si sa intrebi firma de gazduire numarul aproximativ de vizitatori pe zi suportat de pachetul ales.

2. Spatiul de stocare - aici trebuie sa iei in calcul nu doar paginile efective ale site-ului tau, ci si continutul acestora. Daca site-ul tau este un magazin online de exemplu, acesta include, in functie de profil o multime de imagini si chiar fisiere audio. Astfel de fisiere necesita un spatiu de stocare mai mare.

3. Siguranta - siguranta si securitatea datelor este necesara mai ales in cazul unui magazin online deoarece clientii inregistreaza plata comenzii direct pe site. Vei castiga increderea clientilor tai daca datele personale, precum numarul de telefon, adresa sau informatiile despre conturile lor bancare raman confidentiale.

4. Suportul tehnic - in cazul in care apar probleme in functionarea site-ului, este important ca firma de hosting sa intervina rapid. Alege intotdeauna o firma care ofera suport tehnic 24 de ore din 24.

5. Uptime - asigura-te ca lucrezi cu o firma care iti ofera cel mai bun uptime. Este esential ca site-ul tau sa functioneze la capacitate maxima chiar si in cele mai aglomerate perioade.

6. Alege firma de hosting din tara de unde provin cei mai multi vizitatori - daca afacerea ta se adreseaza doar romanilor este benefic pentru afacerea ta sa alegi o firma locala de hosting.

Ascultam cu atentie nevoile tale si iti oferim sfaturi pentru a fi siguri ca faci alegerea cea mai potrivita pentru afacerea ta. Solicita acum oferta noastra!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram