Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Beneficiile unui site disponibil pe telefonul mobil

In medie, o persoana isi verifica telefonul de 200 de ori pe zi, iar timpul mediu petrecut pe telefonul mobil este de 2 ore si 21 de minute. Comportamentul si nevoile utilizatorilor s-au modificat odata cu dezvoltarea tehnologiei, iar afacerea ta trebuie sa tina pasul cu ultimele noutati si sa ofere clientilor ceea ce isi doresc acestia. 89% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani utilizeaza telefonul mobil pentru a naviga pe internet. In functie de publicul tau tinta, poti pierde o buna parte din clienti si potentiali clienti daca site-ul tau nu este accesibil sau nu functioneaza perfect atunci cand este accesat de pe smartphone.

Un site responsive nu trebuie sa arate exact la versiunea desktop. Cu toate dispozitivele disponibile acum pe piata, este greu sa realizezi un site standard, pentru o dimensiune prestabilita a ecranului. De aceea, un site responsive se adapteaza rapid fiecarui tip de ecran, astfel incat vizitatorul sa aiba parte de o experienta cat mai placuta si sa gaseasca rapid informatiile dorite. Atunci cand un utilizator acceseaza site-ul tau de pe telefonul mobil, este foarte probabil ca acesta sa fie interesat de datele de contact, de aceea acestea trebuie sa fie vizibile si usor de accesat.

Beneficiile pe ofera un site disponibil pe mobil afacerii tale

Imbunatateste experienta de navigare a utilizatorului
Atunci cand un utilizator acceseaza un site de pe telefon, acesta trebuie sa functioneze perfect, sa aiba dimensiunea potrivita si sa fie o varianta simplificata a versiunii pentru desktop. In general, un utilizator acceseaza un site de pe telefonul mobil cand are nevoie de o informatie, de un produs sau de un serviciu rapid. Daca site-ul tau nu se ridica la nivelul asteptarilor vizitatorului, acesta va cauta informatia in alta parte. Studiile arata ca peste 60% dintre vizitatorii care au intampinat dificultati in accesarea site-ului, au parasit site-ul.

Optimizare Seo
Motorul de cautare Google este foarte strict in ceea ce priveste prezenta online a unei afaceri. Optimizarea site-ului pentru telefonul mobil este doar unul dintre criteriile impuse de Google pentru a obtine o pozitionare buna in rezultatele motorului de cautare. De preferat este ca site-ul tau sa fie responsive, dar in situatiile in care nu este posibil, realizarea unui site separat pentru mobil este cea mai buna varianta.

Avantaj fata de concurenta
Desi beneficiile unui site disponibil pe mobil sunt multiple, exista o multime de companii al caror site nu este optimizat pentru smartphone. Pentru a-ti imbunatati serviciile trebuie sa monitorizezi intotdeauna concurenta, iar daca inca nu ai incercat sa accesezi site-urile "rivalilor" tai este timpul sa o faci.

Integrarea rapida a retelelor de socializare
Optimizarea paginilor retelelor de socializare pentru telefonul mobil este elementul cheie in dezvoltarea afacerii online. Vizitatorii site-ului tau pot ajunge rapid pe paginile tale din social media.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram