Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Beneficiile unui serviciu de reseller hosting

Reseller hosting este un serviciu de web hosting unde proprietarul contului poate inchiria o portiune de spatiul si latimea de banda a unui server, devenind astfel un furnizor de servicii de hosting pentru alti utilizatori. Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le ofera un serviciu de reseller hosting este faptul ca proprietarul trebuie sa se axeze doar pe promovare a serviciului, deoarece administrarea, actualizarea si mentenanta sunt asigurate de compania care detine serverul. Acest serviciu a devenit foarte popular in randul antreprenorilor online datorita faptului ca permite dezvoltarea afacerii de mici dimensiuni si in acelasi timp genereaza venituri.

Beneficiile unui serviciu de reseller hosting:

Costuri reduse - un pachet de gazduire reseller achizitionat de la un reseller este mult mai ieftin unul achizitionat direct de la furnizor. Resellerii comercializeaza independent serviciile oferite, fiind un serviciu usor de utilizat iar majoritatea companiilor resellerilor instrumentele necesare pentru a pune bazele unei companii de web hosting.

Control asupra resurselor - proprietarul contului de reseller hosting poae crea propriile pachete pe care sa le vanda mai apoi la clienti. Asadar, acesta poate realiza oricate pachete doreste, cu caracteristici si preturi diferite, astfel incat sa se potriveasca nevoilor clientilor acestora.

Siguranta - indiferent de produsele sau serviciile cu care vii in fata clientilor, acestia trebuie sa aiba incredere in compania ta si sa se simta in siguranta. Resellerii au libertatea de a oferi fiecarui client latimea de banda si spatiul de stocare de care acesta are nevoie. Faptul ca afacerea clientului se poate dezvolta rapid, nu va reprezenta o problema.

Profiabilitate - faptul ca un reseller cumpara resurse de la o companie de web hosting la preturi foarte mici si isi poate stabili propriile preturi si pachete, il ajuta sa isi calculeze rapid profitul.

Echipa SpeedHost te ajuta sa alegi pachetul de reseller hosting perfect pentru tine. Faptul ca am fost si noi la randul nostru reselleri, am creat mai multe pachete, cu preturi incepand de la 50 lei/luna. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram