Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Beneficiile unui serviciu de gazduire in Cloud

Cu siguranta ai auzit de termenul "Cloud" insa daca inca nu stii la ce se refera, ai ajung in locul potrivit. Un serviciu de gazduire in Cloud presupune stocarea datelor si informatiilor importante ale unei afaceri pe servere virtuale. O componenta importanta a unui site de prezentare, a unui blog sau a unui magazin online este serviciul de gazduire pe care il utilizeaza. Acesta isi pune amprenta asupra unor elemente esentiale in functionarea si accesarea site-ului, precum viteza de incarcare sau accesibilitatea utilizatorului la datele dorite. Cele mai importante beneficii ale utilizarii unui serviciu de cloud hosting sunt

Flexibilitate
Resursele disponibile sunt afisate in timp real si nu sunt limitate de capacitatea unui server fizic. In momentul in care, pachetul de cloud hosting ales de un client nu se mai potriveste cerintelor acestuia (de ex. traficul pe site a crescut considerabil), atunci resursele disponibile pot fi suplimentate simplu si rapid, fara sa afecteze datele deja stocate. De asemenea, acesta se adapteaza perfect cerintelor clientilor chiar si atunci cand apar fluctuatii de trafic pe site, cum se intampla in preajma sarbatorilor.

Fiabilitate
Site-urile care sunt gazduite in Cloud isi extrag resursele (cum ar fi spatiul) dintr-o retea de servere. Spre deosebire de gazduirea pe un server fizic, in cazul gazduirii Cloud in momentul in care un server nu maifunctioneaza, activitatea site-ului nu va fi afectata. Ba mai mult, site-ul poate sa functioneze chiar daca un intreg data centre pierde conexiunea la Internet.

Recuperarea datelor se realizeaza rapid
Odata cu dezvoltarea gazduirii site-urilor in Cloud, antreprenorii nu trebuie sa isi mai faca griji in privinta datelor atunci cand aparea o situatie neprevazuta. Multiple studii au fost realizate in acest sens, insa toate au acelasi rezultat: companiile care utilizeaza un serviciu de gazduire in Cloud iti pot recupera de pana la patru ori mai rapid datele importante decat in cazul celor care au ales metoda de gazduire web clasica.

Accesibilitate in orice moment
Datele gazduite in Cloud pot fi accesate in orice moment, din orice colt al lumii si de pe orice dispozitiv mobil, cu conditia sa fii conectat la Internet. Astfel, companiile ofera angajatilor posibilitatea de a fii la curent cu ceea ce se intampla la sediul firmei, chiar si atunci cand sunt plecati in alt oras sau chiar in alta tara in regim de serviciu.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram