Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Beneficiile unui serviciu Cloud

Serviciile Cloud au fost create pentru a ajuta detinatorii de afaceri sa stocheze in siguranta informatiile si datele companiei. Spre deosebire de alte servicii de stocare, Cloud creste productivitatea companiei prin faptul ca datele pot fi accesate de pe orice dispozitie, computer, laptop, smartphone sau tableta si din orice locatie. Pentru a obtine rezultatele dorite, trebuie insa sa te familiarizezi cu modul in care iti poate influenta afacerea.

Beneficiile pe care le ofera un serviciu Cloud de calitate:

1. Recuperarea datelor - situatii neprevazute pot aparea in orice moment, fie ca este vorba de un moment de atentie in care stergi toate datele, de furtul laptopului, telefonului, tabletei sau de un hacker care acceseaza baza de date a companiei tale. Un serviciu Cloud iti ofera siguranta, toate datele fiind salvate automat. In plus, nu vei pierde timp valoros in incercarea de a recupera datele pierdute, ci te vei putea apuca imediat de treaba.

2. Accesibilitate sporita - un serviciu Cloud nu doar ca ofera acces la bazele de date ale companiei, dar pot fi adaugate, editate si modificate in orice moment, din orice locatie si de pe orice dispozitiv. Spre deosebire de alte servicii de stocare a datelor si informatiilor, Cloud ofera utilizatorului acces rapid, ceea ce il ajuta sa economiseasca timp valoros care poate fi investit in indeplinirea altor task-uri.

3. Posibilitate continua de imbunatatire a serviciului - de fiecare data cand serviciul va fi imbunatatit, vei primi o notificare care iti va oferi detalii despre ultimele actualizari. Mediul online este in continua schimbare, iar afacerea ta trebuie sa tina pasul cu toate modificarile care apar. Acest lucru are impact atat asupra bunei desfasurari a activitatii la locul de munca, cat si asupra clientilor, partenerilor si colaboratorilor.

4. Colaborarile se vor desfasura usor si rapid - Cloud ofera posibilitatea ca acelasi cont sa fie accesat de utilizatori diferiti, adica mai multi angajati ai companiei pot avea acces la datele si informatiile stocate. Astfel, modificarile fisierelor si informatiilor se realizeaza rapid si usureaza munca de echipa. In plus, membrii companiei pot distribui fisiere sau documente.

5. Siguranta - siguranta este unul dintre cele mai importante elemente pe care le doresc oamenii, fie ca este vorba de siguranta financiara, siguranta casei in care locuiesc sau siguranta la locul de munca. Serviciile Cloud au luat nastere tocmai datorita nevoii indivizilor de a stoca fisiere, documente sau imagini intr-un loc sigur, care sa nu ocupe spatiu fizic si in care sa gaseasca rapid documentul pe care il cauta.

Serviciile Cloud sunt dovada clara a evolutiei tehnologiei si, in acelasi timp, a nevoilor oamenilor. Daca in urma cu cativa ani, toate fisierele si documentele erau stocate pe dischete, CD-uri sau DVD-uri, in ziua de astazi exista alternative mult mai eficiente, care ii ajuta pe detinatori sa economiseasca timp si bani.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram