Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Beneficiile gazduirii unui site pe un server SSD

Gazduirea site-ului tau pe un server SSD poate aduce o serie de beneficii in procesul de dezvoltare al acestuia. Spre deosebire de serverele traditionale, un solid state disk, pe scurt SSD  sunt mult mai rapide, sunt compacte si consuma mult mai putina energie electrica. Faptul ca acestea nu sunt compuse din mai multe componente mecanice care trebuie sa functioneze concomitent, durata de viata acestora este mult mai mare , iar viteza de incarcare a unui site gazduit pe un server SSD este cu mult imbunatatita.

Gazduirea site-ului pe un server SSD este potrivita pentru orice afacere care isi doreste o performanta mult mai mare si este dispusa sa plateasca un pret mai ridicat. Cu totii stim ca viteza unui site influenteaza atat decizia de cumparare a unui potential client, cat si pozitionarea in cel mai mare motor de cautare Google. Asadar costurile usor mai ridicate nu ar trebui sa reprezinte criteriul pentru care alegi sau nu un server SSD, ci sa te concentrezi pe beneficiile pe care le aduce afacerii tale pe termen lung.

Cele mai importante beneficii ale gazduirii site-ului pe un server SSD sunt:

- viteza - viteza de incarcare a site-ului este unul dintre cele mai importante elemente care contribuie la intreaga experienta de navigare a unui vizitator. Un server SSD poate oferi site-ului tau o viteza de incarcare mai mare chiar si cu 67%. Astfel, fiecare vizitator va avea acces la informatiile dorite mult ai rapid.

- durabilitatea - asa cum am mentionat anterior, datorita faptului ca SSD-urile sunt formate din cipuri si nu din elemente mecanice ca in cazul HDD-urilor, durata de viata a acestora este mult mai ridica. Avantajul este ca SSD nu au nevoie de fiecare element mecanic sa functioneze perfect pentru a oferi performanta maxima. Sansele ca o parte componenta a unui HDD sa se defecteze sunt foarte mari, dar un server SSD iti va oferi aceleasi servicii de inalta calitate o perioada mult mai lunga de timp.

- spatiul - odata cu dezvoltarea site-ului tau, spatiul poate deveni o problema. Cu gazduirea SSD nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta, deoarece optiunile privind gestionare spatiului pot fi personalizare in functie de nevoile tale. In acelasi timp, gazduirea SSD pemite gestionarea rapida si usoara a traficului pe site.

Cauti un serviciu de gazduire pe un server SSD? Solicita oferta noastra pe speedhost.ro 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram