Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Beneficiile gazduirii afacerii tale pe servere VPS

Gazduirea pe severe VPS (Virtal Private Server) este solutia perfecta pentru site-urile care au nevoie de mai mult spatiu pentru a primi numerosii vizitatori intr-un mediu placut si care functioneaza foarte bine. Acest tip de gazduire, pe servere VPS se diferentiaza de cel clasic (shared host) prin faptul ca intreg serverul este dedicat unei singure afaceri. Gazduirea pe servere VPS este dedicata in special magazinelor online sau site-urilor care cuprind un numar mare de aplicatii online.

Poti alege gazduirea VPS pentru a indeplini mai multe obiective cum ar fi cresterea traficului pe site, doresti ca datele tale sa fie in deplina siguranta sau ai un numar mare de angajati care necesita un spatiu mare de stocare al adreselor de email. Beneficiile pe care le aduce gazduirea VPS site-ului tau sunt multiple:

- flexibilitate - in functie de nevoile specifice ale afacerii tale, poti personaliza pachetul tau din punct de vedere al memoriei, latimii de banda sau chiar a accesului la baza de date. Toate aceste modificari se realizeaza usor, fara sa fie nevoie sa semnezi alt contract cu compania care iti ofera serviciul de gazduire.

- performanta - viteza de incarcare a site-ului influenteaza intreaga experienta de navigare a vizitatorilor, dar si pozitionarea site-ului tau in motoarele de cautare. Datorita faptului ca nu trebuie sa imparti resursele server-ului cu alti utilizatori, gazduirea VPS iti ofera performanta sporita.

- siguranta - daca alegi gazduirea pe servere VPS site-ul tau este in siguranta si nu trebuie sa iti faci griji cu privire la activitati rau intentionate, cum ar fi patrunderea unui hacker in baza de date.

- cost - costul pentru gazduire pe un server VPS este mult mai scazut decat in cazul unui server dedicat.

La SpeedHost poti alege dintr-un numar mare de pachete cu preturi incepand de la 125 lei/an + TVA, administrate de echipa noastra de profesionisti sau administrate de utilizator. Vezi mai multe detalii pe SpeedHost.ro

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram