Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Avantajele utilizarii unui serviciu de Cloud Backup

Datele unei companii sunt esentiale pentru buna desfasurare a activitatilor zilnice. Cu toate acestea, studiile arata ca majoritatea afacerilor de dimensiuni mici si mijlocii nu folosesc un serviciu de backup care sa ofere siguranta sporita in stocarea datelor, a fisierelor si a documentelor. Utilizand un serviciu de tipul cloud backup, afacerea ta va fi in siguranta in orice moment si nu va trebui sa iti faci griji ca hard disk-ul pe care sunt stocate datele se poate defecta, ca laptopul tau va fi furat sau ca dintr-o neatentie, vei sterge datele importante. Un astfel de eveniment neplacut iti poate afecta afacerea pe termen lung, 40% dintre afacerile de mici dimensiuni nu isi revin dupa un astfel de dezastru.

Cele mai importante avantaje pe care le ofera un serviciu cloud backup sunt:

1. Usor de folosit
Un serviciu cloud backup este usor folosit atat din punct de vedere al gestionarii datelor, cat si de restaurare a acestora in cazul unor dezastre. Cu doar cateva click-uri, utilizatorul are acces la fisierele dorite.

2. Accesibilitate
Datele stocate in Cloud pot fi accesate in orice moment si de pe orice dispozitiv, cu conditia ca utilizatorul sa aiba acces la Internet. Costurile pe care le implica restaurarea datelor in cazul unor dezastre po fi foarte mari, insa folosind un serviciu cloud acestea sunt reduse la minimum.

3. Castigi timp
Un serviciu cloud backup nu necesita timp suplimentar in ceea ce priveste configurarea si actualizarea bazelor de date. Documentele sunt actualizate in momentul in care le editezi sau modifici. Timpul este unul dintre cele mai importante componente care contribuie la dezvoltarea unei afaceri, iar utilizand un astfel de serviciu iti poti gestiona mult mai usor timpul.

4. Costuri scazute
Afacerile de mici dimensiuni trebuie sa gestioneze foarte bine bugetul total. O solutie care asigura siguranta companiei, la costuri reduse este serviciul cloud backup. Cu cateva sute de lei pe an, toate datele companiei sunt stocate in Cloud.

Compania ta are nevoie de siguranta pentru a fi eficienta. Alege o solutie de backup in Cloud si creste performanta afacerii tale!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram