Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Am facut o semnatura la email si nu se vad imaginile. Ce este de facut ?

Vizibilitatea imaginilor in semnaturile de email depinde de mai multi factori, inclusiv de setarile clientului de email al destinatarului si de modul in care este configurata semnatura ta. În general, clientii de email nu afiseaza automat imaginile din motive de securitate si de confidentialitate. Totusi, exista cateva modalitati prin care poti incerca sa asiguri o vizualizare mai buna a imaginilor din semnatura ta:

Utilizeaza Imagini Gazduite Online: În loc sa atasezi imaginea direct in semnatura, gazduieste-o pe un server web si insereaza un link catre imagine in HTML-ul semnaturii tale. Aceasta creste sansele ca imaginea sa fie incarcata automat.

Optimizeaza Dimensiunea Imaginii: Asigura-te ca imaginile sunt optimizate pentru web (dimensiuni reduse, dar calitate buna) pentru a reduce timpul de incarcare.

Adauga un Text Alternativ (ALT Text): Acest lucru ajuta in cazul in care imaginea nu se incarca, oferind o descriere a continutului sau.

Instructiuni pentru Destinatari: Poti include un mesaj scurt in semnatura ta care indruma destinatarii sa permita afisarea imaginilor pentru emailurile de la tine, desi acest lucru nu este intotdeauna eficient, deoarece necesita un pas suplimentar din partea destinatarului.

Verifica Setarile de Securitate ale Serverului de Email: Uneori, serverele de email pot bloca anumite tipuri de continut; asigura-te ca setarile nu impiedica afisarea imaginilor.

Testeaza Semnatura pe Diferite Platforme: Trimite emailuri de test pe diferite platforme de email pentru a vedea cum apare semnatura ta. Acest lucru te poate ajuta sa identifici probleme specifice unor anumite clienti de email.

Utilizeaza Formate Compatibile: Asigura-te ca imaginile sunt intr-un format larg acceptat, cum ar fi JPEG, PNG sau GIF.

Foloseste Semnaturi Simple: Uneori, o abordare mai simpla este mai eficienta. Reducerea complexitatii semnaturii tale poate ajuta la o incarcare mai buna a continutului.

Retine ca, chiar si cu aceste masuri, nu poti garanta ca imaginile vor fi intotdeauna vizibile automat, deoarece depinde foarte mult de setarile individuale ale clientului de email al destinatarului.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram