Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

5 motive pentru a alege WordPress

Atunci cand vor sa investeasca intr-un site profesional, antreprenorii online se confrunta cu una dintre cele mai comune probleme: nu detin cunostinte tehnice. In acest caz, cea mai sigura si usor de utilizat platforma este WordPress, care dintr-un software de blogging a devenit cea mai populara platforma de dezvoltare a unui site, avand peste 74 de milioane de utilizatori.

Actualizarile constante, panoul de administrare usor de utilizat, posibilitatea de a instala o multime de plugin-uri, de a alege tema preferata impreuna cu multe alte beneficii i-a determinat pe antreprenorii care nu au cunostinte tehnice sa aleaga WordPress pentru dezvoltarea unui site:

Usor de utilizat
Panoul de administrare WordPress este usor de utilizat, nu necesita cunostinte tehnice si iti ofera control total asupra site-ului. Toate optiunile necesare dezvoltarii site-ului sunt disponibile in panoul de control, de la instalarea celor mai noi plugin-uri, pana la adaugarea paginilor sau a articolelor noi. De asemenea, vei primi informatii despre cele mai noi actualizari ale plugin-urilor, modulelor sau cele mai recente comentarii.

Selectarea temelor
WordPress ofera utilizatorilor mii de teme atat gratuite, cat si contra cost, care pot fi rapid descarcate. Daca iti doresti un site care poate fi in totalitate personalizat si care sa tina pasul cu cele mai noi tendinte in ceea ce priveste prezenta online, recomandat este sa alegi o tema premium. Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizarii WordPress este faptul ca in momentul in care decizi sa schimbi tema, continutul nu va fi afectat.

Optimizare SEO
Pentru a ajunge un site de succes, acesta trebuie sa fie optimizat. Partea buna este ca majoritatea temelor WordPress ofera aceasta optiune si permit utilizatorului sa optimizeze titlul, sa aleaga cuvintele cheie relevante, sa adauge etichete sau sa realizeze descrieri meta.

Instalare usoara si rapida
Nimeni nu vrea sa piarda mult timp incercand sa instaleze site-ul online. Aplicatia WordPress este usor de instalat, necesita doar cateva clickuri si cel mai important, nu necesita cunostinte tehnice sau de programare. Aceste aspecte sunt esentiale in mediul de afaceri unde timpul inseamna bani.

Siguranta
WordPress sta foarte bine la capitolul siguranta. Echipa aduce constant actualizari ale platformei pentru a elimina posibilele probleme si pentru a oferi siguranta si stabilitate site-urilor din intreaga lume. Aceste actualizari pot fi accesate direct din panoul de control si sunt gratuite.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram