Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre WordPress

Peste 74 de milioane de site-uri utilizeaza WordPress, iar mai mult de un miliard de pagini WordPress sunt vizualizate in fiecare luna. Desi este o platforma complexa, WordPress este preferata de utilizatori din intreaga lume datorita faptului ca este usor de utilizat si aduce permanent imbunatatiri. Daca nu esti hotarat inca sa alegi WordPress, ti-am pregatit 5 lucruri pe care trebuie neaparat sa le stii despre aceasta platforma:

1. Actualizari constante
WordPress aduce constant imbunatatiri platformei si gaseste rapid solutii la problemele care pot aparea. Calitatea serviciilor este caracteristica de baza a celei mai performante si apreciate platforme din lume si asta se vede in toate actualizarile care apar.

2. Meniul pentru retelele de socializare
Tema "Twenty-Fifteen" permite includerea butoanelor celor mai populare retele de socializare precum Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn sau Instagram. WordPress stie cat este de important sa fii in permanenta legatura cu clientii si potentialii tai clienti, de aceea includerea acestor butoane este un proces foarte usor de urmat.

3. 76 de limbi din care poti alege
Desi engleza este cea mai populara limba de pe Glob, asta nu inseamna ca toate persoanele cunosc aceasta limba si cum WordPress vrea sa ofere cea mai placuta experienta de navigare utilizatorilor din intreaga lume, platforma este tradusa in 76 de limbi. Daca limba ta materna nu se numara printre cele 76 de limbi disponibile trebuie sa stii ca WordPress lucreaza la traducerea platformei intr-un numar mult mai mare de limbi.

4. Interfata usor de utilizat
WordPress are o interfata usor de inteles si de utilizat. Utilizatorul poate sa adauge si sa editeze continut, imagini, pagini sau alte elemente foarte rapid, fara a fii nevoie ca acesta sa aiba cunostinte de programare. Platforma permite optimizarea fiecarei pagini sau postari astfel incat site-ul tau sa poata obtine rapid o pozitionare buna in rezultatele motoarelor de cautare.

5. Platforma WordPress este gratuita
Utilizatorul poate beneficia de WordPress gratuit, insa trebuie sa achite o taxa doar daca acesta isi doreste realizarea unui template (sablon) diferit, personalizat nevoilor si dorintelor acestuia.

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram