Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting / Gazduire Web Cluj-Napoca

Alegerea unei firme care sa se ocupe de gazduirea site-ului tau este importanta. Si mai importanta este alegerea unei firme potrivite de hosting inca de la inceputul dezvoltarii afacerii tale. Cu toate ca implica mult timp si multa munca de documentare, mai bine te ocupi in detaliu de acest aspect inainte sa iti lansezi afacerea pe internet, decat sa constati pe parcurs ca site-ul nu functioneaza asa cum ar trebui sau firma pe care ai ales-o nu este serioasa. Tehnologia s-a dezvoltat atat de mult incat ai acces la un numar mult mai mare de informatii, decat in urma cu cativa ani.

Trebuie sa ai tot timpul in vedere faptul ca firma de hosting cu care colaborezi poate sa fie si din alt oras decat cel in care locuiesti. Intalnirile fata-in-fata nu mai reprezinta o necesitate, problemele pot fi rezolvate de la distanta, prin intermediul telefonului, pe e-mail sau pe skype. De mult ori, o interventie realizata prin aceste canale este mult mai rapida, ceea ce inseamna ca afacerea ta nu va fi afectata.

Pentru a fi sigur ca firma cu care colaborezi este serioasa si raspunde in orice moment la intrebarile tale, asigura-te ca ofera suport 24 de ore din 24. Pana la urma, problemele pot sa apara la orice ora, nu doar in timpul "orelor de program" ale partenerilor tai.

SpeedHost, o firma activa din 2004 si in continua dezvoltare, raspunde prompt la nevoile clientului, indiferent de distanta, de zi sau de ora. Desi multi ar fi tentati sa aleaga o firma de hosting din orasul in care locuiesc, calitatea serviciilor nu se masoara in functie de orasul in care are sediu. Majoritatea clientilor nostri provin din alte orase decat Timisoara si Bucuresti, acolo unde avem sedii.

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram