Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Web Hosting - Gazduire - Timisoara

In ultima perioada, piata muncii s-a dezvoltat foarte mult in Romania, din ce in ce mai multi investitori, atat romani , cat si straini, aleg sa isi deschida firme aici. Potrivit opiniatimisoarei.ro, revista Forbes Romania a realizat un clasament al celor mai bune orase din Romania in care sa faci afaceri. Timisoara ocupa locul al doilea, pe primul loc aflandu-se Bucuresti, urmata de alte orase precum Cluj-Napoca, Ploiesti, Oradea, Constanta, Sibiu, Brasov, Pitesti si Arad. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si ne motiveaza sa oferim in continuare servicii de calitate clientilor nostri.

Alegerea unei firme de hosting locala este benefica pentru afacerea ta din mai multe puncte de vedere. Plecand de la sintagma „Time is money!”, o firma de hosting locala ofera suport tehnic mult mai rapid. Atunci  cand apar unele probleme in functionalitatea site-ului, clientul are pierderi datorita faptului ca nu se pot efectua vanzari. De aceea, timpul in care se realizeaza oferirea suportului este foarte important, indiferent de ora si ziua in care solicitarea este adresata. Oferirea suportului este esentiala in dezvoltarea afacerii tale, fiind un aspect deloc de neglijat.

De asemenea, efectuarea platii pachetelor de hosting poate deveni o problema pentru anumiti clienti. Multi romani prefera sa plateasca cu bani cash produsele si serviciile de care beneficiaza. Bineinteles, ca acest lucru nu este posibil decat daca firma cu care acestia colaboreaza este una locala. Astfel, clientul poate merge la sediul firmei pentru a plati abonamentul.

In ultimul timp, in business folosirea e-mailului si a telefonului a castigat foarte mult teren in defavoarea intalnirilor face - to - face. Cu toate astea, destul de multi clienti prefera inca aceste intalniri. Acestia considera ca prin intermediul telefonului sau e-mailului, informatia poate fi ambigua, iar reactiile partenerului nu se pot observa.

[box]
Peste 10 ani de experienta, la tine acasa. Gazduieste in Timisoara, alege SpeedHost.ro!
[button link="/web-hosting-gazduire-web/" type="big"] Vezi oferta noastra de Web Hosting![/button]
[/box]
Cu ajutorul SpeedHost, o firma din Timisoara in continua dezvoltare inca din 2004, gazduirea afacerii tale este in deplina siguranta. Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti pui ideile in practica, indiferent daca preferi oferirea suportului telefonic, pe chat sau fata - in - fata, efectuarea platii online sau cash si stabilirea detaliilor importante prin intermediul telefonului, e-mailului sau direct la sediul nostru.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram