Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Vezi toate articolele

Web Hosting - Gazduire Gratuita

Criza economica si-a pus amprenta asupra noastra, a tuturor. Din acest motiv, multe ong-uri, adica organizatii sociale care acorda ajutor si sprijin nu au facut fata acestor schimbari, iar familiile persoanelor cu dizabilitati fac eforturi uriase de a suporta cheltuielile medicamentelor si al tratamentelor necesare.

Din luna Aprilie, SpeedHost, un serviciu oferit de Dow-Media vine cu o veste buna! Din dorinta de a ajuta anumite organizatii neguvernamentale (ONG) si de a sprijini persoanele cu dizabilitati am hotarat sa le oferim suportul nostru prin programul de hosting gratuit.

Pentru a aplica la programul nostru, spune-ne povestea ta completand formularul de aici si chiar tu poti beneficia de hosting gratuit pentru a-ti face publica povestea!

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De peste 10 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
× Comanda pe Whatsapp
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram