Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

S-a dat startul la inregistrarea de domenii .ro cu diacritice

ROTLD (Romania Top Level Domain) a lansat inregistrarea de domenii .ro care contin caractere diacritice "ă", "â", "î", "ş" si "ţ". Operatiunea de instalare a noii versiuni de software a inceput in data de 2 iunie la ora 23:00 si a durat doua ore, timp in care inregistrarea unor noi nume de domenii nu a fost disponibila, unele servicii ROTLD fiind afectate. Serviciul este activ incepand de astazi, 3 iunie 2015.

Desi este o schimbare care a fost atent analizata de catre specialisti, cand vine vorba de posibilitatea de a inregistra domenii .ro cu diacritice, parerile sunt impartite. Pe de o parte, detinatorii site-urilor cu nume de domenii in engleza sau compuse din cuvinte care nu contin diacritice spun ca este o schimbare de care mediul online avea nevoie, iar pe de alta parte, sunt cei care considera ca aceasta schimbare poate crea confuzie atunci cand numele unui site este amintit verbal.

Acum, la SpeedHost poti inregista domenii .ro cu diacritice. De mentionat insa, este faptul ca domeniile pentru localitati si institutii publice au fost deja rezervate.

Pentru mai multe detalii despre inregistrarea unui domeniu cu diacritice, nu ezitati sa ne contactati!

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram