Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Rezervare domeniu .rs

Domeniul .rs este ccTLD-ul (country code top-level domain) pentru Serbia. In anul 2006, atunci cand Republica Federala Iugoslavia a fost impartita in doua tari diferite Serbia si Muntenegru, domeniul reprezentatib Serbiei s-a transformat din .yu in .rs. Daca publicul tau tina este din Serbia, alege domeniul .rs pentru a te asigura ca produsele sau serviciile tale ajung la acesta.

Utilizatorii de internet apreciaza foarte mult site-urile care folosesc domeniul specific tarii acestora, mai ales daca acesta este tradus in limba materna a acestora. In plus, utilizarea unui ccTLD ajuta la o pozitionare mult mai buna in rezultatele motoarelor de cautare, decat in cazul utilizarii domeniului .com. Sa presupunem ca publicul tau tinta se afla in Serbia. Domeniul .rs iti va asigura vizibilitate in rezultatele motoarelor de cautare potentialilor clienti din Serbia. Cu alte cuvinte, alegerea unui ccTLD pentru site-ul tau  iti ofera o valoare mai mare de SEO pentru rezultatele cautarii inregistrate in tara respectiva.

De asemenea, ccTLD-urile iti ofera credibilitate in randul clientilor si potentialilor clienti si poti castiga rapid increderea acestora. Totul tine de perceptia vizitatorilor, cu cat URL-ul site-ului tau este mai usor de recunoascut, cu atat clientii vor avea impresia ca este mai usor sa inregistreze comenzi. Multe persoane prefera sa acceseze site-uri care utilizeaza domeniul specific tarii acestora, limba materna a acestora, iar preturile sunt in moneda nationala.

Increderea pe care o acorda clientii afacerii tale este esentiala in dezvoltarea acesteia. Este aproape imposibil sa iti dezvolti o afacere in care publicul tinta nu are incredere. De ce? Atunci cand un cumparator nu este multumit de un produs sau serviciu, nu doar ca va inceta sa il cumpere, dar va povesti si prietenilor despre experienta neplacuta pe care a avut-o. Desi s-au dezvoltat foarte mult tehnicile si modalitatile de promovare atat online, cat si offline, cea mai eficienta modalitate de promovare ramane cea de la client la potential client. Un client nemultumit, atrage dupa sine zeci de potentiali clienti care se orienteaza spre concurenta.

SpeedHost iti pune la dispozitie servicii profesionale de gazduire web. Mai muulte detalii despre rezervarea unui domeniu .rs gasesti pe www.speedhost.ro
D
ow Media, o firma activa din 2004 iti pune la dispozitie servicii complete de web design pentru o prezenta eficienta in mediul online. www.dow-media.rs

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram