Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Rezervare domeniu .de

Germania este una dintre tarile de top ale lumii, in ceea ce priveste economia si tehnologia. Din punct de vedere economic se situeaza pe locul trei in lume, dupa Statele Unite ale Americii si Japonia, a cincea din lume  in ceea ce priveste puterea de cumparare si prima din Uniunea Europeana. Detinerea unui site de tipul afacereata.de exprima profesionalism, servicii sau produse de inalta calitate, ceea ce reprezinta doua dintre cele mai importante atuuri pe care un client le cauta la compania cu care vrea sa colaboreze.

Domeniul .de este al doilea cel mai popular domeniu, cu peste 15 milioane de site-uri inregistrate. Pana in anul 2009 numele de domeniu inregistrat sub extensia .de trebuia sa contina obligatoriu minim 3 litere. Pe 23 octombrie 2009 DENIC (administratorul domeniului .de) a permis inregistrarea domeniilor formate din una sau doua litere, precum si a celor formate in totalitate din cifre. In mediul online, domeniul .de este un brand. Atunci cand un vizitator acceseaza un site .de, este ca si cum ai cumpara un produs "Made in Germany". Cu alte cuvinte, site-ul tau va beneficia de reputatia si increderea pe care si-a format-o Germania la nivel mondial.

Domeniul .de poate fi inregistrat de orice detinator al unei afaceri din Germania sau care are clienti in aceasta tara. Continutul in limba germana impreuna cu extensia .de te vor ajuta sa obti o pozitionare buna in cadrul motoarelor de cautare, chiar daca afacerea ta este in Romania. Un nume de domeniu specific unei anumite tari, iti va oferi rapid informatii despre vizitatorii tai, decat in cazul unui domeniu .com, ceea ce te va ajuta sa economisesti timp si bani.

Iti doresti un site profesional, care sa arate si sa functioneze perfect? Cu un portofoliu de peste 1.500 de proiecte, Dow Media iti pune la dispozitie servicii profesionale de web design.  Pentru mai multe detalii, acceseaza www.dow-media.de

Rezerva acum un domeniu .de pe www.speedhost.ro

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram