Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

John Mueller: Spam-ul SEO iti poate afecta site-ul dupa mai multi ani

In cadrul conferintei online realizate de specialistul in optimizarea SEO al companiei Google, John Mueller a dezbatut problema spam-ului. Acesta a afirmat ca multe branduri se confrunta cu aceasta problema de ani de zile.

Chiar daca acestea nu au fost penalizate, Mueller afirma ca nu este neobisnuit ca un site sa fie penalizat dupa mai multi ani in care a decurs la practici considerate spam de catre motorul de cautare Google. Atunci cand aceste site-uri sunt descoperite, problemele trebuie rezolvae, desi poate dura chiar si cateva luni pana recapata increderea Google.

Este foarte riscant sa apelezi la metode Black Hat (Palarie neagra), adica la acele tehnici de optimizare care nu respecta regulile motoarelor de cautare.

John Mueller a spus "[...] Sunt multe site-uri care nu ajung in atentia presei avand aceleasi probleme (apeleaza la metode black hat) si trebuie sa munceasca mult pentru a rezolva problema pe care au construit-o in ani de zile, iar intr-un final realizeaza ca au apelat la tehnici ilegale o perioada atat de lunga de timp."

Intreaga discutie care a avut loc vineri o gasesti in clip-ul de mai jos.

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram