Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire Web / Web Hosting AbanteCart

AbanteCart este o platforma de magazin online flexibila, sigura si usor de folosit. Cu toate ca a fost lansata in urma cu doar cativa ani, AbanteCart s-a dezvoltat rapid, devenind una dintre cele mai cunoscute platforme. Este perfecta pentru magazine online de dimensiuni mici si mijlocii. Platformele de magazine online de tipul "open-source", pe langa pret, ofera o serie de beneficii clientilor.

Interfata platformei AbanteCart este prietenoasa si panoul de administrare este usor de utilizat. Chiar daca nu ai cunostinte de programare, instalarea se face foarte rapid, printr-un singur click. Odata instalata aceasta platforma, este usor de inteles si de invatat cum functioneaza.

Folosind AbanteCart, numarul produselor si al categoriilor introduse este nelimitat. Acest aspect contribuie la dezvoltarea rapida a afacerii tale online. Indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale, poti inregistra vazari la scurt timp de la instalarea platformei AbanteCart, fara interventia unui specialist.

Alte beneficii pe care AbanteCart le ofera clientilor sunt:
- metode multiple de livrare a produselor si de efectuare a platii,
- ofera siguranta in interactiune dintre cumparator si site-ul companiei tale,
- instructiuni ajutatoare in panoul de control ,
- posibilitate rapida de dezvoltare.

Beneficiaza de toate aceste avantaje si de multe altele! SpeedHost.ro iti pune la dispozitie platforma AbanteCart, prin intermediul aplicatiei Softaculous.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram