Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Incepand cu 01.06.2014, SpeedHost pune la dispozitia clientilor aplicatia Softaculous. Aceasta aplicatie nu necesita cunostinte tehnice si permite instalarea prin doar cateva clickuri a peste 300 de aplicatii/scripturi, numarul acestora fiind in continua crestere. Cu ajutorul aplicatiei Softaculous, clientii au posibilitatea de a alege exact ceea ce se potriveste dezvoltarii afacerii lor, cum ar fi scripturi de blog sau forum, aplicatii de management, e-commerce, aplicatii de oferire a suportului tehnic si multe altele.

Pe langa faptul ca este usor de instalat si ofera un numar mare de aplicatii, Softaculous ajuta utilizatorii sa ia o decizie in ceea ce priveste o aplicatie, oferind posibilitatea de a compara recenziile celor care au folosit deja acea aplicatie. In plus, poti ajuta si tu la randul tau utilizatorii prin adaugarea unei recenzii.

Datorita faptului ca apar mereu versiuni imbunatatite ale aplicatiilor, afacerea ta este intotdeauna in pas cu ultimele tendinte in materie de afaceri online. Este important sa te reinventezi mereu, sa vii cu ceva nou in fata clientilor tai.

Softaculous iti ofera un demo inainte de a opta pentru o aplicatie, ceea ce te ajuta sa iei decizia cea mai potrivita pentru afacerea ta.

Consulta lista noastra si alege aplicatiile Softaculous potrivite pentru tine!

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phoneenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram