Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Domenii pentru site-uri de stiri

Principalul avantaj pe care il ofera un site de stiri este faptul ca informatiile ajung rapid la cititori. Nu este nevoie sa printezi un ziar sau o revista pentru a dezvalui informatiile. In plus, informatiile de ultima ora trebuie transmise atunci cand se desfasoara evenimentele, o intarziere de o ora sau chiar jumatate de ora poate fi o perioada mult prea lunga pentru cititori. Acestia au acces pe internet la stiri din toate domeniile, existand posibilitatea ca aceeasi stire sa nu aiba acelasi impact peste o jumatate de ora de la desfasurarea evenimentelor. Cel mai relevant exemplu in acest sens este Seattle Post-Intelligencer, un ziar infiintat in 1863 care, datorita pierderilor inregistrate an de an a decis in 2009 sa se transforme intr-un ziar online. Aceasta schimbare a fost benefica pentru Seattle Post-Intelligencer, in 2010 site-ul avea aproximativ 2.800.000 de vizitatori unici si 208.000 de vizitatori pe zi.

Pentru a mentine cititorii interesati de site-ul tau, nu este suficient sa postezi stiri interesante. Site-ul tau trebuie sa fie usor de parcurs, sa se incarce rapid si poate cel mai important, sa aiba un nume si o extensie de domeniu usor de retinut. Nu este usor sa gasesti numele potrivit pentru site-ul tau, iar atunci cand il gasesti sansele ca aceste sa nu fie disponibil sunt foarte mari.

Daca domeniile de tipul afacereata.ro, .com, .net sunt deja utilizate, iti oferim o alternativa care va atrage un numar mare de vizitatori:
- .news
- .ads
- .book
- .media
- .press
- .productions
- .studio
- .photography
- .photos
- .photo
- .pics
- .digital
- .film
- .gallery
- .movie
- .music
- .show
- .video

Poti alege oricare dintre aceste domenii pentru site-ul tau in functie de stirile pe care le postezi. De exemplu, daca site-ul tau ofera stiri despre fotografie si pasionatii de fotografie, domeniile recomandate vor fi .photography, .photo, .photos, .pics, .gallery.  Astfel, vizitatorii vor stii exact ce stiri gasesc daca acceseaza site-ul tau.

Rezerva acum domeniul potrivit pentru site-ul tau! Detalii suplimentare aici!

Iti doresti un site de stiri profesional in care sa primesti clientii? Cu Dow Media site-ul tau este in siguranta! Pentru detalii suplimentare, acceseaza www.dow-media.ro

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram