Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Coreea de Nord își dezvăluie, din greșeală, toate domeniile .kp

Regimul de la Phenian a fost obligat să renunțe la „discreția” online-ului național și a dezvăluit lumii toate site-urile locale. Din cauza unei erori de administrare, toate domeniile .kp au devenit publice, așa că internauții din lumea întreagă s-au putut delecta cu materiale de propagandă absolut extraordinare.

O eroare nevinovată a aparatului de control informatic din Coreea de Nord ne-a arătat toate cele 28 de site-uri .kp care formează ecosistemul online al țării.

Descoperirea breșei în internetul nord coreean îi aparține unui expert în securitate de la Uber care, în timpul liber este pasionat de problemele din Coreea de Nord, așa că nu a putut să îi scape un astfel de eveniment extraordinar. Bineînțeles, a profitat de ocazie, a căutat toate domeniile .kp, le-a identificat și le-a oferit lumii publicându-le pe GitHub, o comunitate a celor care lucrează în online.

O asemenea veste nu putea trece neobservată de comunitatea tehnologică de pe Reddit, unde s-au pornit discuții cel puțin interesante despre site-urile în cauză și despre conținutul lor.

Cu siguranță, în Coreea de Nord, cel sau cei responsabili pentru această expunere publică a online-ului țării în toată splendoare lui au fost aspru pedepsiți până la această oră.

Dacă erați curioși cum arată site-urile nord coreene, avem mai jos câteva exemple:

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram