Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Cele mai comune 6 greseli in WordPress

Fie ca ne place sau nu, greselile fac parte din viata noastra de zi cu zi. Nimeni nu este perfect, toata lumea face greseli, dar este esential sa invatam din greselile facute si sa incercam sa nu le mai repetam. Cu toate acestea, este mult mai bine sa invatam din greselile altora, cu atat mai mult cand vine vorba de afaceri.

WordPress este o componenta importanta a mediului online, fiind utilizata de peste 75 de milioane de site-uri din intreaga lume. Brand-uri precum Ford, Yahoo, eBay sau Samsung utilizeaza WordPress, dar asta nu inseamna ca aceasta platforma garanteaza succesul site-ului tau. De cele mai multe ori, antreprenorii online doresc sa isi lanseze afacerile rapid, dar pierd din vedere lucruri esentiale, care le poate afecta afacerea pe termen lung. Pentru a-i ajuta pe noii antreprenori sa dezvolte o afacere de succes inca de la inceput, am realizat o lista cu cele mai comune greseli in WordPress

1. Folosirea unei teme nepotrivite
Tema aleasa joaca un rol important in dezvoltarea unei afaceri, atat din punct de vedere al motoarelor de cautare (structura si design-ul site-ului sunt esentiale pentru Google), cat si al vizitatorilor care trebuie sa fie intampinati de un site usor de parcurs, care le ofera rapid informatiile necesare. WordPress actualizeaza constant platforma, atat din punct de vedere al temelor, cat si al altor functionalitati.

2. Ignorarea actualizarilor 
De fiecare data cand apare o problema de functionalitate, eficienta sau viteza, dezvoltatorii WordPress identifica problema si ofera solutii rapide pentru a o rezolva. Site-ul tau trebuie sa tina pasul cu toate actualizarile care apar pentru a evita atacurile hackerilor in baza de date a companiei. Procesul de actualizare nu este complicat, de cele mai multe ori fiind necesar doar un click, insa te ajuta ca afacerea ta sa fie in siguranta.

3. Nefolosirea unui serviciu de backup
Documentele, datele si fisierele afacerii tale trebuie sa fie in siguranta, iar pentru asta este nevoie de un serviciu de backup. Accidente se pot intampla in orice moment, de aceea specialistii recomanda utilizarea unui serviciu de backup manual sau automat pentru site-ul tau WordPress.

4. Prea multe categorii si subcategorii
WordPress permite utilizatorilor crearea unui numar nelimitat de categorii si subcategorii. Desi acestea au rolul de a ajuta vizitatorii site-ului sa gaseasca rapid informatiile dorite, avand un numar mult prea mare de categorii si subcategorii ii poate dezorienta pe vizitatori. Limiteaza-te la un numar redus de categorii si subcategorii, dar in schimb valorifica la maximum etichetele (tags) care pot fi adaugate fiecarui produs.

5. Neutilizarea setarilor SEO
Obtinerea unei pozitionari bune in rezultatele motoarelor de cautare este unul dintre principalele obiective ale unei afaceri online. Pentru a te ajuta in acest sens, WordPress a creat plugin-ul WordPress SEO by Yoast. Acesta permite adaugarea cuvintelor cheie, optimizarea titlului si a descrierii. Foloseste-te de aceste campuri pentru a optimiza fiecare pagina, articol sau produs.

6. Lipsa unui formular de contact
Pagina de contact care cuprinde adresa, numarl de telefon si email-ul companie este importanta, insa pentru a preveni incarcarea castei tale de email cu spam-uri, cea mai eficienta modalitate este adaugarea unui formula de contact. Astfel, toti clientii sau potentialii clienti care doresc raspuns rapidla o intrebare, nu trebuie decat sa completeze formularul de contact.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram