Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

2015: Preturi tot mai mari la domeniile web!

La fiecare sfarsit de an de dorim la cel care urmeaza sa fie mai bun decat precedentul si mai putin bun decat urmatorul. Insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, anul 2015 ne-a adus cresteri, si nu ale salariilor asa cum ne-am fi asteptat, ci ale valutei, in defavoarea leului. Daca faptul ca francul elvetian aproape a ajuns moneda euro la inceputul acestui an a afectat o parte relativ mica dintre romani, cresterea rapida a dolarului afecteaza din ce in ce mai multi oameni.

De la o zi la alta, dolarul depaseste recordul stabilit, ajungand la 4.2059 lei/unitate in 11 martie in comparatie cu 3.2286 lei/unitate in aceeasi luna a anului trecut. Pe langa scumpirile carburantului, serviciile web au suferit si ele majorari ale preturilor. Daca inregistrarea unui domeniu .ro costa in jur de 140 lei, acum pretul se poate ridica pana la 175 lei. Pretul inregistrarii domeniilor externe de tipul .com, .org, .biz, .eu, .net a suferit cresteri de pana la 20% din pretul lunar.

Cu toate acestea, specialistii sunt optimisti si ne asigura ca lucrurile vor intra in limitele normale la fel de repede cum au aparut.

 

 

 

 

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram