Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Google imbunatateste serviciul "Safe Browsing"

Siguranta in mediul online este principala preocupare a tuturor detinatorilor unui site, indiferent de marimea acestuia. Google aduce in permanenta imbunatatiri din acest punct de vedere, nu numai pentru a pastra in siguranta datele unei afaceri online, dar si pentru a oferi utilizatorilor o experienta placuta si sigura de navigare.

In luna august a anului trecut Google a anuntat ca serviciul safe browsing protejeaza site-urile impotriva virusilor si a descarcarilor realizate prin intermediul browser-ului Chrome, care pot afecta experienta de navigare a utilizatrului. De atunci, Google a imbunatatit acest serviciu ceea ce inseamna ca utilizatorii vor primi mai multe avertismente despre software-urile sau alte elemente care le pot pune in pericol navigarea online.

Odata ce aceste site-uri sunt detectate, utilizatorii primesc o notificare. Acest serviciu este disponibil pe browserele Chrome, Firefox si Safari si pe sistemele de operare Windows, Android, Mac OS X si Linux). https://speedhost.ro/google-imbunatateste-serviciul-safe-browsing/Prin serviciul Safe Browsing, Google trimite zilnic aproximativ 5 milioane de avertismente privind site-urile web nesigure.

Google imparte site-urile nesigure in doua mari categorii, care pun in pericol confidentialitatea si siguranta utilizatorilor: site-uri cu programe malware si site-uri de phishing.
Site-urile cu programe malware includ in structura lor coduri web care au rolul de a instala software-uri care pot afecta computerul sau laptopul unui utilizator. Aceste software-uri care sunt instalate automat pe computerul utilizatorului permit accesul la date importante.
Site-urile de phishing ii determina pe utilizatori sa introduca numele de utilizator si parola, pentru ca mai apoi, hackerii sa aiba acces la informatii confidentiale.

Google atentioneaza utilizatorii ca este posibil sa primeasca astfel de avertismente privind siguranta de navigare mult mai des decat in trecut, insa scopul acestora este de a proteja datele importante ale utilizatorilor.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram