Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

Gazduire web ieftina

In perioada de inceput a internetului, serviciile de gazduire web erau foarte scumpe, numai companiile foarte mari isi permiteau sa investeasca in astfel de servicii. In ziua de astazi, odata cu dezvoltarea internetului si implicit a serviciilor de gazduire web, si pretul acestor servicii a mai scazut.

[box] Dar este posibil sa ai parte de servicii de calitate, la preturi mici? La noi DA![/box]

Pachetele pe care le punem la dispozitie clientilor nostri sunt concepute in functie de nevoile si bugetul fiecaruia. Ne-am dezvoltat odata cu tehnologia, investind permanent in echipamente de ultima generatie, care ne ajuta sa oferim clientilor nostri cel mai bun uptime, chiar si in perioadele cele mai aglomerate ale anului. Domeniile sunt rezervate pe numele clientului, tocmai pentru a avea libertate maxima. Ne bazam pe ideea ca ramai clientul nostru pentru ca tu iti doresti asta, nu pentru ca esti constrans.

Noi stim cat este de importanta stabilitatea afacerii tale. De aceea, pe langa serviciile de gazduire web, oferim clientilor suport 24 de ore din 24, fara nici un cost suplimentar. Specialistii nostri intervin rapid, oferind suportul de care ai nevoie, astfel incat site-ul tau sa fie disponibil si profitabil in orice moment. Fie ca este vorba de functionalitatea site-ului sau clientul nostru este incepator, noi suntem aici pentru orice fel de intrebari pana cand totul este pus la punct.

Experienta noastra care este in continua dezvoltare inca din anul 2004, ne ajuta sa acordam foarte mare atentie serviciilor pe care le oferim clientilor, punandu-ne in locul lor. Acest lucru ne ajuta sa ii intelegem mai bine, sa ne dam seama exact ce iti doresc si sa le oferim servicii de inalta calitate la preturi accesibile. Indiferent de pret, toate pachetele noastre includ: inscriere in motoare de cautare (la cerere), pachet publicitate online in valoare de 200 lei (la cerere), PHP/PERL, Control Panel, subdomenii, backup in timp real, backup locatie aditionala, statistici server si suport tehnic gratuit (telefonic, pe chat sau ticket 24 x 24).

 

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram