Fii genial. Alege un nume de domeniu cool.

3 motive sa folosesti un serviciu de backup pentru site

Daca nu ai fost chiat tu pus in situatia de a sterge din greseala un document important sau un proiect la care ai lucrat zile in sir, cu siguranta ai auzit de astfel de situatii. I se poate intampla oricui sa nu salveze un un fisier dupa ce a facut modificarile necesare sau sa piarda laptop-ul sau stick-ul pe care acesta era stocat. Depinde de tine sa te asiguri ca, indiferent de problemele cu care te poti confrunta pe parcurs, documentele si fisierele tale raman intacte si le poti accesa. Situatia este mult mai grava daca detii un website si nu iei toate masurile de siguranta necesare. Imagineaza-ti ce inseamna sa nu mai ai acces la nici un document sau fisier sau la nici o baza de date. Practic, toata munca ta de ani de zile este pierduta intr-o secunda. Iata care sunt cele mai importante trei motive care te vor face sa folosesti un serviciu de backup profesional pentru afacerea ta

Virusi si hackeri
Chiar daca nu site-ul tau nu a fost afectat de virusi sau in cel mai rau caz, de un hacker, asta nu inseamna ca esti in siguranta. Daca te bazezi pe faptul ca hackerii vizeaza doar afacerile de mari dimensiuni, te inseli. Studiile arata ca una din cinci firme de mici dimensiuni este victima a unui atac cibernetic. Si asta nu este tot, peste 60% dintre acestea dau faliment in primele sase luni de dupa atac. Asadar, ia toate masurile de siguranta necesare pentru a proteja datele si documentele importante ale companiei.

Momentele in care site-ul nu functioneaza
Un site care este inactiv inseamna pierderi: pierderea clientilor existenti, pierderea potentialilor clienti, pierderi financiare. Sa presupunem ca intr-o zi inregistrezi 30 de comenzi pe site. Daca site-ul este indisponibil trei zile, asta inseamna ca ai pierdut 90 de comenzi. Ar trebui sa iti pui intrebarea: merita sa imi asum acest risc? Cu siguranta nu! Increderea clientilor se obtine greu, cu multa munca, iar tot acest efort poate fi sters cu buretele in doar cateva ore in care site-ul este inactiv. Arata-le clientilor tai se pot baza pe tine in orice moment.

Plugin-urile WordPress iti pot afecta site-ul
Desi exista posibilitatea ca site-ul tau sa fie construit pe alta platforma, sansele sunt foarte mari sa utilizezi WordPress. Stiai ca instalarea unui plugin care nu este compatibil cu altul deja instalat iti poate afecta site-ul? Nici noi, pana nu ne-am confruntat cu aceasta problema. Cu toate acestea, nu ne-am facut foarte mari griji deoarece foloseam deja un serviciu de backup. WordPress este o platforma sigura, care aduce constan imbunatatiri menite sa asigure siguranta utilizatorului, insa tine mine: mai bine sa fii in siguranta, decat sa iti para rau mai tarziu.

Site-ul, computer-ul, laptop-ul, telefoanele mobile si toate serviciile online pe care le folosesti zilnic pentru a-ti stoca fisierele, imaginile, documentele sau orice alt tip de date reprezinta usi pentru un posibil atac. Daca nu ai grija ca acestea sa fie in siguranta, iti poti pierde clientii, poti pierde bani si in cel mai rau caz, iti poti pierde intreaga afacere.

Pasionati de viteza!

SpeedHost il sustine pe Vlad Neaga in campionatul national si european.

Din 2004.

Suport prietenos + servicii de calitate = SpeedHost

Servere in 6 Data Centere – Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Maidenhead (UK), New York (USA), Nuremberg (Germania).
Redundanta maxima indiferent de nevoile tale.

Ne mandrim cu suportul si consultanta oferita clientilor nostri.

De 19 ani, clientii nostri beneficiaza zilnic de un suport tehnic specializat si de consultanta pentru rezolvarea rapida a problemelor.
Aveti intrebari sau nevoie de suport tehnic ?
phonearrow-circle-leftcloudenveloperocketwhatsappenvelopephonemap-marker
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram